66% 51 szavazat
Teddy mackó

Teddy mackó

Teddy Bear
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
2
Képek (2)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A 38 éves testépítő, Dennis nagyon vágyik egy kapcsolatra. Sosem volt még barátnője, s magányosan éldegélnek egy kis lakásban anyjával Koppenhága külvárosában. Amikor bácsikája egy thai lányt vesz feleségül, eldönti, ő is az egzotikus országba megy feleséget találni magának. A keresés azonban egyáltalán nem bizonyul könnyűnek, mert a férfi szerelmet keres. Dennis aztán mégis találkozik egy lánnyal, akivel elkezd kialakulni közöttük valami, ám az elszakadásról az anya hallani sem akar. Dennis válaszút elé érkezik: elvágja a család köteléket és elkezdi végre felnőtt életét, vagy anyja Teddy mackója marad.

Rendező: Mads Matthiesen
Forgatókönyvíró: Mads Matthiesen, Martin Zandvliet
Ország: Dánia
Premier (HU): 2013.04.11.
 
2018.01.10 indingo

legújabb vélemény

Nem tetszett a története. Annyira egysíkú volt, hogy az már zavaró volt. Érezhető volt a végkifejlet, hogy a gyúrós gyerek, aki csak abban tudta kiélni férfiasságát elszakad anyucitól.

0
 
2017.10.25 Berto49

Szerintem teljesen felesleges volt ekkora kontraszttal bemutatni az anya és fia közötti érzelmi terror jelenségét. Már-már nevetséges volt a madárszerű anya-boszorka és a testépítő kolosszus szerepeltetése, arról nem is szólva, hogy miért éppen Thaiföldön találja meg az igazit? Dániában nincs elég nő?!

0
 
2015.09.01 Mr. Zero

A jó szóról nem ez a film jut eszembe elsőnek. Ötletem sincs, hogy tarthatják egyesek minden idők legjobb filmjének. Nekem nem jön be ez a történet. A rendezéssel nincs gond, a látvány kiváló, a színészek is jók csak valahogy nem jött át az érzés.

0

A film összbevétele 21 561 dollár volt (imdb.com).

#1