Nekem nagyon tetszik a film. Jó a hangulata, szimpatikusak a színészek. Örülnék, ha kezdődne az új évad is, mert kíváncsiak várom, hogy a folytatása is lesz -e olyan jó, mint az első rész.
Remek sorozat eredeti az egesz!!! Egy ket resz a harmadik evadban kicsit lapos volt de utana ujra felporogtek az esemenyek!!! Mindenkinek ajanlom!!!
Nagyon izgalmas sorozat! Mindig fordulatos, imádom a szereplőket, meg azt ahogy eljátszák a szerepüket. Van célja ennek a sorozatnak és ezt szeretem benne. Ajánlom mindenkinek.!.!
7 részt bírtam megnézni. Nagyon unalmas, szerintem jócskán túlértékel lett a sorozat, pedig ígéretesen kezdődött.
Sajnos még nem sikerült a végére jutnom, de amit eddig láttam belőle, az valami fenomenálisan jól sikerült.
Az első 2-3 rész számomra nézhetetlen volt, majdnem elaludtam rajta, de nem bántam meg, hogy tovább néztem, mert nagyon, jó kis történetet hoztak össze belőle. Azóta is alig várom a folytatást :) Jók szereplők, és tény hogy vannak benne olyan részek, amik 1-1 karakterre épülnek, de nézhető, izgalmas sorozat!
Hasonló sorozatok
Az első két évad 10 pont! Aztán elburjánzó katyvasz :( A leszbikus vonal és titokzatos város keresés, végképp kedvemet szegte. Kár az eljén nagyon szerettem.
Általában nem szeretem a sci-fit, de ez a sorozat meggyőzött róla, hogy érdemes nézni az izgalmas és fordulatos részeket. A könyv sehol sincs a filmhez.
A sorozat zavaróan sok ponton irreális, de ha ezen túl tudunk lendülni, akkor élvezhetővé válik. Egyszerűen azt kell tudni elfogadni, hogy ez nem egy Star Trek jellegű sci-fi, hanem inkább egy Lost jellegű telenovella, egy dráma, aminek nem is gyenge próbálkozás. Nem véletlen, hogy hamar nagy népszerűségre tett szert.
Imádom, szerintem nagy sikert fog aratni, sőt, szerintem már most nagy sikert arat. A rendező minden részben egy komor, izgalmas hangulatot teremt. Nincs benne olyan rész, amikor minden nagyon happy. Az események gyorsan zajlanak, de mindig történik valami izgalmas. Egyszerűen nem lehet abbahagyni a nézését.
Ez is egy olyan sorozat amit imádtam nézni, persze volt benne egy-két idegesítő karakter, de gondolom szándékosan :) Nagyon tetszik az alapötlet.
Nagyon megkedveltem ezt a sorozatot. Unalmas délután volt az, amikor belenéztem, de utána elpusztítottam az összes kijött részt :) Imádom