A könyvelő

The Accountant

2016.11.06 cinderella

Egy pár perces klippet láttam belőle, akkor döntöttem el, hogy meg fogom nézni, mert ez egy jó film. Szerencsére nem csalódtam. Ben Affleck remekül alakította a szerepét benne. Végig fenntartja az ember figyelmét, de oda is kell rá figyelni, mert kön... Több

2024.12.20 Attilius

Jól sikerült, érdekes és izgalmas film. Affleck egyik talán legjobb alakítása.

2017.01.22 Gábor Rózsa

Sötét és kicsit különleges. Mikor valaki, valami különlegesebbet akar nézni, mint egy átlagos akciófilm akkor ez a film a jó választás. Kell gondolkozni is egy kicsit és többször lehet felszisszenni rajta a látványtól és a történésektől.

2018.04.22 Deniel

Megkockáztatom kijelenteni, hogy Affleck egyik legjobb filmje! Szerintem!

2017.02.19 clay00

Nekem Ben Afflectől ez a szigorú akció hős valahogy nem jön be. Művivé teszi az arcát, így a filmet sem annyira éveztem. Voltak jó jelenetek benne, viszont az egész film túl egyszerű volt és nagyon hamar kitalálható a következő lépés.

2016.11.29 Ercsi

Igazán különleges akciófilm, amely végre képes volt újat mutatni a kategóriájában., túllépni a saját árnyékán. Rendkívül szórakoztató, igazán ötletes film, jó élményt nyújtott, örülök, hogy láttam.

2019.01.16 kristoftoth21

Egy izgalmas akció film, egyszeri megnézésre. Érdekes, ahogy az autista gyerek életét megjeleníti. Azonban maradandót nem alkotott a film, de egy 2 órára lekötött. 7/10

2016.11.02 fazekasanett92

Körmönfont , csavaros és nagyon agyalós film, nagyon tetszett az egész történetnek a felépítése és a sok szálon futó történet lekötötte minden figyelmemet, egy percét sem untam , mindenkinek ajánlom aki egy jó kikapcsolódásra vágyik.

2018.08.13 koricapito

Nem nagyon tudott - de valószínűleg nem is nagyon akart - újat hozni 'A könyvelő', viszont a már jól bejáratott akciófilmes elemeket megpróbálta tökéletesíteni (ami többnyire sikerült is), emellett a sztori is jól fel van építve. Hasonlít a John Wick... Több

2016.11.02 Manfred

Bonyolult, összetett film, amit elsőre nehéz megérteni. Több szálon futnak az események. Érdemes emiatt akár többször is megnézni, hogy minden összefüggést átlássunk. Ben Afflect nagyon jól hozza a karaktert.

2017.07.04 miklosvaridori

Nagyon izgalmas, érdek feszítő cselekmény. A karakterek miatt színvonalas, és hiteles, igazi jó krimi-dráma-akció. Érdemes megnézni, nagyon lekötött, érdekes.

2017.01.02 kozse48

Gyenge. De csak a történet, a forgatókönyv, a színészi játék. 4/10

2017.08.08 penzesisti

Túl sok volt a múltbatévelygés és az üresjárat a filmben. Szerintem pont Ben Affleckre találták ki ezt a szerepet, amúgy sem az arcjátékáért, mimikájáért szeretjük...

2019.09.19 imreacs82

Nem sokat ért a film, simán kihagyható. nincsenek meglepő fordulatok és a szereposztás sem túl nyerő mert nem hitelesek a karakterek és vannak benne felesleges üres jelenetek.