Ben Affleck ebben a filmben is bebizonyítja, hogy milyen jó színész. Jól hozza a szerepet. Akciódús, végig nyomonkövethető film.
Nekem Ben Afflectől ez a szigorú akció hős valahogy nem jön be. Művivé teszi az arcát, így a filmet sem annyira éveztem. Voltak jó jelenetek benne, viszont az egész film túl egyszerű volt és nagyon hamar kitalálható a következő lépés.
Igazán különleges akciófilm, amely végre képes volt újat mutatni a kategóriájában., túllépni a saját árnyékán. Rendkívül szórakoztató, igazán ötletes film, jó élményt nyújtott, örülök, hogy láttam.
Egy izgalmas akció film, egyszeri megnézésre. Érdekes, ahogy az autista gyerek életét megjeleníti. Azonban maradandót nem alkotott a film, de egy 2 órára lekötött. 7/10
Nem nagyon tudott - de valószínűleg nem is nagyon akart - újat hozni 'A könyvelő', viszont a már jól bejáratott akciófilmes elemeket megpróbálta tökéletesíteni (ami többnyire sikerült is), emellett a sztori is jól fel van építve. Hasonlít a John Wick... Több
Bonyolult, összetett film, amit elsőre nehéz megérteni. Több szálon futnak az események. Érdemes emiatt akár többször is megnézni, hogy minden összefüggést átlássunk. Ben Afflect nagyon jól hozza a karaktert.
Nagyon izgalmas, érdek feszítő cselekmény. A karakterek miatt színvonalas, és hiteles, igazi jó krimi-dráma-akció. Érdemes megnézni, nagyon lekötött, érdekes.
Túl sok volt a múltbatévelygés és az üresjárat a filmben. Szerintem pont Ben Affleckre találták ki ezt a szerepet, amúgy sem az arcjátékáért, mimikájáért szeretjük...
Nem sokat ért a film, simán kihagyható. nincsenek meglepő fordulatok és a szereposztás sem túl nyerő mert nem hitelesek a karakterek és vannak benne felesleges üres jelenetek.
Nem volt rossz film, de nekem egy kicsit zavaros volt, jobb is lehetett volna, valami hiányzott még belőle. Ben Affleck-et most is imádtam, mint mindig, elképesztően jó színész.