Végre egy akciófilm ami rendelkezik kicsit egyediséggel. Nem juttat eszembe más filmet a jelenetek alatt. Ben Afleck az évek alatt bebizonyította, hogy remek színész, és ez most sincs másként. A film kezdetben elég titokzatos, ami talán némelyekből ... Több
Sokkal jobbra számítottam, eléggé nehezen indult be és zavart, hogy nem tudtam ,hogy ki-ki. Voltak unalmas részek, de azért egyszer meg lehetett nézni.
Úgy hallottam, sokan szidják ezt a filmet. Szerintem igenis szórakoztató. Ugyan a legvégéig úgy 5-6 csillagra akartam értékelni, de az utolsó egy-két jelenetben pár dolgot megmagyaráztak és hoztak néhány olyan fordulatot, amik feltornázták ezt az 5-6... Több
Végre egy olyan akciófilm, ahol az ok-okozat összefüggése jól ki van fejtve. Ben Affleck nagyon jól alakít, beérett. Mostanra igazi színésszé vált. A többi szereplő is jó, a történet is izgalmas, és van néhány „csavar” is benne...
Elsőre nem értettem a filmet még egyszer meg kellett néznem. Ben Affleck zseniálisat alakít benne. szuper történet ami annyira jól van csavarva hogy végig fenntartja az érdeklődést és még a film után is gondolkodik az ember
Annak ellenére, hogy nem egy pörgős film, mégis lekötött végig. Elgondolkoztat. Lehet agyalni rajta. Érdekes a cselekmény és fordulat is van benne. Kissé elvont, nem sablonos!
Izgalmas, fordulatos akciófilm. A végjáték teljesen meglepő. Nem láttam benne kliséket. Érdemes többször megnézni a végkifejlet ismeretében.
Ben Affleck talán egyik legjobb karaktere. Nagyon jó film. Akciódús. Van egy nagyon jó története. Itt látszik, hogy nem mindenhez kell CGI, ha van egy-két jó színészed, plusz egy jó rendeződ és egy forgatókönyvíród. 5/4, a film szinte tökéletes.
Pozitívan csalódtam a filmben a főszerepet alakító Ben Affleckben, gyengébb teljesítményre, ezzel együtt pedig gyengébb filmre is számítottam, de be kellett lássam, nem véletlen világhírű színész. Nagyon nagyot alakított, le a kalappal. A történet is jó, tetszett, sok az akció és az érdekes párbeszéd, ajánlom a filmet.
Ben Affleck ebben a filmben is bebizonyítja, hogy milyen jó színész. Jól hozza a szerepet. Akciódús, végig nyomonkövethető film.
Annyira jó a film, hogy a hibáit észre se veszem; összehasonlíthatatlanul jobb, mint a K2.