A könyvelő

The Accountant

2017.02.23 Beuszi

Nem volt rossz film, de nekem egy kicsit zavaros volt, jobb is lehetett volna, valami hiányzott még belőle. Ben Affleck-et most is imádtam, mint mindig, elképesztően jó színész.

2017.02.07 Ancsus

Egészen szórakoztató akciófilm A könyvelő. Különösen azoknak ajánlanám, akik a kategóriában egy kicsit másra, újra vágynak már. Ezt az újdonságot garantáltan nyújtani képes jelen film. Nagyon jól kidolgozott karaktereket vonultat fel, a csavar különösen tetszett.

2016.12.27 Enjoy

Nem rossz film, de a kategóriában láttam már mostanság jobb filmet. Egy-két vontatottabb résztől eltekintve végig izgalmas volt és fordulatos. Jól alakít benne Ben Afflect.

2017.12.06 Imlah

Alapvetően érdekes a történet, de kicsit vontatott a film. Lehetne pörgősebb a cselekménye. Kicsit elvont a hangulata, stílusa nem megszokott, egyáltalán nem sablonos.

2018.11.06 urbanistaa

Nagyon szeretem Anna Kendrick karakterét. A könyvelő is nagyon tetszett, összetett, többszálon futó, érdekes film, hiteles alakításokkal. Ben Affleck-kel jó párost alakít.

2016.12.13 Maxima

Fordulatos, izgalmas film, ami valóban leköti a nézőt. Moziban teljes élmény volt, végig lefoglalta a figyelmünket. Ben Affleck jól hozza a karaktert.

2017.04.24 jozsagabri

A sablonos film mellett szóljon a jó karakterválogatás és a látványos, mozgalmas jelenetek. Egyszer talán érdemes megnézni, de sok újat nem mutat a többihez képest.

2017.02.23 időjós

Egy pillanatig sem állítanám, hogy mindent pontosan értettem, viszont még így is teljesen egyben volt az egész. Tartalmas, és akciódús. Már amennyi akciót elbírhat a műfaj.

2017.11.10 Krisz860423

Szuper film, egyik legjobb amit az utóbbi időben láttam. Ben Affleck nem a kedvencem de ez a szerep nagyon el lett találva neki.

2016.10.27 lakilúk

Az ilyen szerepek illenek Ben Affleck-hez (nem a batman). Nagyon jól működnek együtt Anna Kendrick-kel, akit szerintem csak most kezd el felfedezni a szakma, pedig már sokszor bizonyított. Még az is lehet, hogy Oscar jelölést fog kapni a Könyvelő, nem lepődnék meg rajta.

2017.03.27 Szinano

Egy filmélménynek nem volt rossz, de nem vágtam hanyatt magam A könyvelőtől. A sztori kiszámítható volt, nem igazán volt benne csavar, nem tudott meglepni.

2016.10.29 hedva

Szerintem ez volt az idei év eddigi legjbb filmje. A frgatókönyv annyira okosan van megszerkesztve, hogy a siker garantált, főleg ilyen jó színészekkel és ennyire profi stábbal. Ben Affleck, Anna Kendrick és J.K. Simmons mind hatalmas színészek, akik itt is hozzák a szokott formájukat.

2018.04.04 csokee38

Szerintem ez Affleck egyik legjobb filmje.Zseniálisan alakítja a szerepét, az autista "előzménnyel " együtt valami hihetetlen jól adja a karaktert. Elég mozgalmas a film, némi humor is van benne, és megmondom őszintén, a végén úgy meglepődtem, mint m... Több

2018.09.02 fercsipeter

Jó film, jó szereplők! Tetszett! Érdemes megnézni.