Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
27

Az ázsiai kapcsolat (2016)

The Asian Connection
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
HercegPeter   2018. 01. 07.

Seagal még főgonoszként is rendes ember. De persze egy mozdulattal kiüt két ketrecharcost és a kések mesterét is könnyedén gyilkolja le, miután 10 percig csak hadonásznak. Átlagos "zs" kategóriás akciófilm, lövöldözés, autóüldözés és a többi. Ezt úgy akarták különlegessé tenni, hogy egzotikus helyre vitték. Nincsenek szerethető vagy pozitív karakterek, hiszen bűnözők harcolnak egymás ellen. Ha valami jót is mondanom kellene róla, akkor azt mondanám, hogy sokat nevettem, igaz kínomban. Azok a béna akciójelenetek, a vér vagy a BMW-t simán utolérő kamion mind-mind nevetséges. A párbeszédek bénák a történet kicsit sem érdekes.

 
Domino   2017. 02. 04.

Valóban hiányzik belőle a szikra. Csak a rutin jön le. teljesen értelmetlenül fűződő jelentek, tőlságosan rövidre fogva. Seagal az ellenlábas szerepében ritkán jelenik meg a színen, és akkoris. alig csinál valamit. Egyszerűen nem jó.


 
alien007   2017. 01. 07.

Hát ebből a filmből lejöhet, hogy a jó öreg Stefi már valahol a pöce alján van, filmügyileg. Már nem nagyon bratyiznak vele a ruszkik, csak a ferdeszeműek tolták meg egy kis pénzzel ezt az egészet. Az akciójelenetek borzasztóak, meg úgy egyáltalán, alig találok benne valami értékelhetőt. Sajnos. Pedig nagyon szeretnék...

 
VérAlex   2016. 09. 22.

A legjobb rész szerintem az volt, amikor a bmw nem volt képes beelőzni a megpakolt teherjárgányt...:D Steven-ből keveset láttam az egészben.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.