Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
59

Háborúzni mentem, Kelly! (2003)

The Battle of Shaker Heights
Filmadatlap
 
29
Szereplők
1
Vélemények
4
Képek
Videók

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 17.

legújabb vélemény

Nem indultam túl nagy elvárásokkal a filmmel kapcsolatban, így legalább nem is csalódtam benne túl nagyot. Egy teljesen átlagos, egyszer nézhető film, amelyben egy különleges tinédzsert ismerünk meg Kelly személyében, aki, hogy saját életéből menekülhessen már-már megszállottan rajong a háborúkért. Azokat a tipikus hibákat követi el, amelyek gyakran előfordulnak egy tizenéves fiú életében (menthetetlenül beleszeret egy nála idősebb nőbe, akinek ráadásul vőlegénye is van és közben nem veszi észre a számára tökéletes lányt, akivel ráadásul naponta együtt dolgozik). Shia LaBeouf-ot vicces volt ennyire fiatalon (és ilyen hajjal) látni. Egynek jó volt, de mély nyomot nem hagyott bennem.

A film összbevétele 279 282 dollár volt (imdb.com).

 

Amy Smart a Háborúzni mentem, Kelly-vel közel egy időben forgatta a Pillangó-hatás című filmet is, amelyben ugyancsak együtt szerepel Elden Henson-nal.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.