N/A

Démonok között: Utolsó rítusok

The Conjuring: Last Rites

A Démonok között univerzum korábban megjelent nyolc filmje összesen több mint 2,1 milliárd dolláros bevételt hozott világszerte, ezzel az egyik legsikeresebb horror franchise lett.Szerző: Csillag Lajos

A forgatás végén Vera Farmiga és Patrick Wilson megható üzenetekben búcsúztak egymástól és a közös munkától, kiemelve, hogy „hamis házasságuk” hosszabb ideig tartott, mint sok valódi.Szerző: Csillag Lajos

A filmet a New Line Cinema, az Atomic Monster és a The Safran Company közösen gyártja, a forgalmazó pedig a Warner Bros. Pictures.Szerző: Csillag Lajos

A forgatókönyvet David Leslie Johnson-McGoldrick, Ian Goldberg és Richard Naing írta, a történetet pedig Johnson-McGoldrick és James Wan alkotta meg.Szerző: Csillag Lajos

A film forgatása Londonban zajlott 2024. szeptember 10. és október 10. között, és 2024. november 22-én fejeződött be.Szerző: Csillag Lajos

Ben Hardy és Mia Tomlinson is csatlakoztak a szereplőgárdához, előbbi Tony Spera, utóbbi pedig Judy Warren szerepében lesz látható.Szerző: Csillag Lajos

Vera Farmiga és Patrick Wilson ismét eljátsszák Lorraine és Ed Warren szerepét, akik 2013 óta visszatérő szereplői a filmszériának.Szerző: Csillag Lajos

A Démonok között: Utolsó rítusok a fő a Démonok között-franchise kilencedik és egyben utolsó része lesz, lezárva a Warren házaspár természetfeletti nyomozásainak történetét.Szerző: Csillag Lajos