Ennyire furcsa és egyben elgondolkodtató filmet nemigen láttam eddig. A maga módján alternatív, és sokáig tartja feszültségben az embert a vége után is. A környezetet és benne a szereplőket nagyon jól alkották meg, tökéletesen adják vissza a kívánt hangulatot.
Nem volt rossz film, de leginkább Winslet miatt. Be kell vallanom, hogy eléggé untatott, és a sztori sem kötötte le túlságosan a figyelmemet.
Aligha tudok erre megfelelően pozitív jelzőt akasztani, mert szerintem fájdalmasan rossz lett. Tuti bejön sokaknak, de ez most igazán bukta lett. Egyszerűen a történet teljes káosz még a karakterek is eléggé összevisszaságban rohangáltak.
Én A varrónő címen láttam, de mindegy is. Remek film volt. Imádom az olyan filmeket, ahol van benne bolond, itt több is volt. A történet pazar, ha az utolsó fél óra előtt kikapcsoljuk, akkor egy romantikus film, ha végig nézzük kőkemény dráma.
Remek kis film volt, nem tudom, hogy miért maradt ki eddig. Izgalmas volt a romantikus szál, talán még össze is illettek a színészek.
Kate Winslet nagyon jól alakítja a karaktert, jó választás volt a szerepbe. Hiteles és meggyőző, profi szereplés. A története érdekes és izgalmas is, jól összerakott film!
Izgalmas, fordulatos, imádni való film. Kate Winslet játéka a szokásosan zseniális. A film zenéje magával ragadó.
Jutalomjáték. Zseniális minden színész. Folyamatosan lekötötte a figyelmemet. Váratlan, és meghökkentő.
Engem teljesen lekötött és egyáltalán nem untatott. Persze, a történetvezetés elég lassú, de hát nem akciófilmről van szó. Kimondottan intelligens film, amit jó szívvel merek ajánlani.