A ruhakészítő

The Dressmaker

2018.02.04 Mithrel

Ennyire furcsa és egyben elgondolkodtató filmet nemigen láttam eddig. A maga módján alternatív, és sokáig tartja feszültségben az embert a vége után is. A környezetet és benne a szereplőket nagyon jól alkották meg, tökéletesen adják vissza a kívánt hangulatot.

2016.03.03 tamas84

Nem volt rossz film, de leginkább Winslet miatt. Be kell vallanom, hogy eléggé untatott, és a sztori sem kötötte le túlságosan a figyelmemet.

2016.05.07 anita9215

Aligha tudok erre megfelelően pozitív jelzőt akasztani, mert szerintem fájdalmasan rossz lett. Tuti bejön sokaknak, de ez most igazán bukta lett. Egyszerűen a történet teljes káosz még a karakterek is eléggé összevisszaságban rohangáltak.

2017.01.08 holnaputan

Én A varrónő címen láttam, de mindegy is. Remek film volt. Imádom az olyan filmeket, ahol van benne bolond, itt több is volt. A történet pazar, ha az utolsó fél óra előtt kikapcsoljuk, akkor egy romantikus film, ha végig nézzük kőkemény dráma.

2017.01.18 Katkatt

Remek kis film volt, nem tudom, hogy miért maradt ki eddig. Izgalmas volt a romantikus szál, talán még össze is illettek a színészek.

2016.05.03 Kutyus

Kate Winslet nagyon jól alakítja a karaktert, jó választás volt a szerepbe. Hiteles és meggyőző, profi szereplés. A története érdekes és izgalmas is, jól összerakott film!

2020.01.04 bahhama

Kate Winslet zseniális, hozza a tőle megszokott izgalmas, sejtelmes, mély érzésű karaktert

Izgalmas, fordulatos, imádni való film. Kate Winslet játéka a szokásosan zseniális. A film zenéje magával ragadó.

2017.04.08 Mia1982

Kate Winslet miatt néztem meg, mert az egyik kedvenc színésznőm. A film elmegy egynek...

2019.01.22 tangatamanu

Jutalomjáték. Zseniális minden színész. Folyamatosan lekötötte a figyelmemet. Váratlan, és meghökkentő.

2016.03.29 Gríz

Engem teljesen lekötött és egyáltalán nem untatott. Persze, a történetvezetés elég lassú, de hát nem akciófilmről van szó. Kimondottan intelligens film, amit jó szívvel merek ajánlani.

2016.06.28 SztarkTóni

Érdekes kettősség jellemzi a filmet, mert bár a tekintetet magára vonzzák a gyönyörű képek, mégis, a történet nem tud igazán hatást gyakorolni.

2016.03.12 Sissoh

Feketekomédia..egy dráma csipetnyi mosollyal és bosszúval..Imádtam!

2016.03.31 jancsipapa

Jó kis mozi nekem tetszett.