63% 60 szavazat
Ben Hall legendája

Ben Hall legendája

The Legend of Ben Hall
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
26
Szereplők (26)
16
Képek (16)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ben Hallt újra hívja a kötelesség, hiszen felbukkant régi jó cimborája, John Gilbert. Újra bandát alapítanak, és csakhamar ők lesznek a körözött személyek listájának élére törnek. Sőt, Ben Hall volt Ausztrália történelmének legnagyobb… Több


Rendező: Matthew Holmes
Forgatókönyvíró: Matthew Holmes
Ország: Ausztrália
Premier: 2017.04.28.
Jack Martin
PiaGrace Moon
Lauren Grimson
Jack Martin
William Lee Scott
William Lee Scott
Caleb McClure
Gerrard Woodward
Angus Pilakui
Jordan Fraser-Trumble
Gregory Quinn
Jack Martin
Jamie Coffa
Erica Field
Jordan Fraser-Trumble
William Lee
Joanne Dobbin
Zane Ciarma
 
2018.03.04 Artemisia

legújabb vélemény

Akit érdekel az igaz történet, amin a film alapszik, annak érdekes és tanulságos, de egyébként elég átlagos. Néhány karaktert ellenszenvesen mutat be,színészi alakítások nem a legjobbak és sok eltúlzott jelenetet tartalmaz, pl.mikor nyíltan lefoglalj... Több

3
 
2017.12.13 Yosihiro

Remek feldolgozás. Kicsit as régi western filmekre emlékeztetett de igaz történet alapjául szolgáló drámai film. Nagyot nem alakítottak csupán a mondanivalójával tudok azonosulni. A film néhol elveszíti a fonalat de a végén minden kiderül :)

0
 
2017.07.22 tomvétsz

Bár szerintem a képi világa nagyon elhanyagolt, ennek ellenére egy egész jó kis western történet, amely próbál eltérni a konvencióktól, amennyire lehet. Én csakis ajánlani tudom a műfaj kedvelőinek.

0
 
2017.10.15 thomino

Már elnézést, de szerintem ez a film nagyon nem. Egyrészt elképesztően unalmas sztori, másrészt szintem már rossz volt nézni a színészek bénázásait. Nagyon sok sebből vérzik ez a film, amit napestig lehetne sorolni.

0