Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford (2007)

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
Filmadatlap
 
32
Szereplők
11
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Brad Pitt

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 13.

legújabb vélemény

1

Fantasztikusan felvezetett és előadott történet.Kliséktől mentes,letisztult sztori,gyönyörű a képi világa,és zseniális Pitt játéka is egyben.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Ami itt különösen fontos még,hogy nagyon szép a zene,bár hosszúsága miatt,és ... több»

 
dailyfilmsan   2018. 04. 07.

0

Hol is kezdjem. A címmel elkaszálták a filmet és a legtöbb ember nem elég kíváncsisággal fordul hozzá hiszen a címből rájövünk hogy a főhös meghal és az is kiderül ki öli meg, a Lényege tulajdonképpen. DE ez a film jó azon független hogy tény és való... több»

 
szaka123   2016. 01. 22.

0

Nagyon jó film. Western film! Aki azt mondja, hogy vontatott vagy, hogy lehetne rövidebb, pörgősebb az nem ismeri a műfajt, és azt hiszi, hogy Bud Spencer babevése és pofozkodása western. Az nem az! Ez az! Gyönyörűen felvett jelenetek, kiváló színészi játékok. Hitelesen előadott történet, jó rendezés!

 
TribeBubu   2017. 02. 15.

0

Iszonyúan hosszú és vontatott film, ez nálam nagyon lehúzta az élményt. Persze, amikor láttam, hogy életrajzi film és közel három óra hosszú, gondoltam, hogy nem lesz akciódús. Azért abban bíztam, hogy ha már Jesse Jamesről szól, lesz benne feszültsé... több»

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

0

Fantasztikus alakításokkal operál ez a film, a hangulata is nagyon magával ragadó, egy percét sem untam (míg több ismerősöm erre panaszkodott). Többször láttam és fogom is.

 
tomtom   2015. 11. 29.

1

Értem én, hogy miért szeretik ezt a filmet, de én annyira nem voltam tőle lenyűgözve - és talán épp azért, mert valami nagyon nagyot, jót vagy monumentálisat vártam, ahogy elnéztem a stáblistát, aztán kaptam egy közepesen eredeti filmet egy amerikai banditáról.

 
bbozsi   2018. 07. 09.

0

Brad Pitt talán legnagyobb alakítása, egy lassú, szép utazás térben, időben, testben, lélekben. Tökös vállalás volt a készítőktől az egész projekt, de nagyon bejött.

A film összbevétele 3 904 982 dollár volt (imdb.com).

 

Közel 15 millió dollár a film bevétele, a gyártási költség alig felét hozta vissza.

(LionelMessi10)
 

A film bevétele 30 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 

Garret Dillahund egy tv-s kötelezettsége miatt nem tudta elvállalni Charley Ford szerepét.

(mamiéstöti2)
 

Shia Lebouf is esélyes volt Casey Affleck karakterének alakítására, de túl fiatalnak érezte magát a szerephez.

(mamiéstöti2)
 

Nick Cave a film vége fele a kocsmás jelenetben énekel és gitározik a filmben.

(mamiéstöti2)