Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
36
Képek
9
Videók

Vélemények: Lánytesók (2015)

 
szamoca Nézhetetlen  2019. 12. 15.

legújabb vélemény

Jaj

Erőltetett amerikai borzalom, fájdalmas, nézhetetlen. Két tesó szánalmas kapálózása, hogy ők igenis tudnak jól kinézni, fiatalosan bulizni, és szerelmeskedni. Az utolsó fél óránál már nem bírtam, hál istennek megtaláltam a távirányítót

 
HercegPeter   2016. 12. 01.

Sok irritáló párbeszéd és erőltetett poén jellemzi a két főszereplőt. Néha borzasztó idegesítőek. Ezzel szemben a többi karakter (különösen a szülők) tetszett. Egy kicsit túl hosszúnak éreztem, volt néhány feleslegesen elnyújtott jelenet. Egyszer elmegy ha nincs más, de ennyi.


 
kevelin   2017. 10. 14.

Én azt hittem elsírom magam a végére annyira rossz volt. Többet vártam, poénokat, némi tartalmat. Ne nézzétek meg kritikán aluli

 
alexxx   2016. 05. 30.

Baromi vicces vígjáték, nem is tudom, idén láttam-e már olyat, amin ennyit nevettem volna. Igen szórakoztató, bátran ajánlható.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

nem volt olyan jó, mint amit Amy Poehlertől és Tina Feytől vártam volna, de még így is szórakoztató volt, egész jó viccekkel. Néha kicsit mintha kuszán jött volna a sztori vonala, deettől még élvezhető volt, egyszeri megnézésre pont jó volt.

 
cinderella   2016. 07. 31.

Helyenként elég gagyi volt, de egész jó poénok voltak benne. Egyszer mindenképp érdemes megnézni, mert nagyon jót lehet rajta szórakozni. Tina Fey és Amy Poehler igazán jót alakítottak benne.

 
ordas   2016. 05. 05.

Hát ez baromi jó volt. Tegnap este néztük meg párommal, és ennél szórakoztatóbb vígjátékot nem is választhattunk volna az estére. Fey és Poehler megint hozták a formájukat!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.