Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

A másik bárány (2019)

The Other Lamb
Filmadatlap
 
22
Szereplők
11
Vélemények
18
Képek
2
Videók

Galéria (18)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2022. 08. 01.

legújabb vélemény a nap véleménye

8
Minden jó, ha a vége jó?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az utóbbi években a horror, vagy a misztikum zsánerében is nagy népszerűségre tettek szert a különböző szektákat, valláson kívüli dogmákat terjesztő csoportokat, vallási közösségeket bemutató témákat feldolgozó művek. Gondoljunk csak az Apostle-ra, a... teljes kritika»

3
 
Greeta   2020. 08. 25.

2

Tetszett a film, de még annyi mindent ki lehetett volna hozni belőle, amitől egy emlékezetes sztori lehetett volna. Csak sok a volna.

 
indingo   2020. 08. 27.

1

Nem igazán tudom hova tenni a filmet. Érdekesen indult a története, felkeltette az érdeklődésemet, de a közepére kicsit ellaposodott.

 
belavagyok   2020. 11. 02.

1

Nekem rendben volt a film. Nem egy tucattörténet. Elgondolkodtató, és agyal rajta pár napig a néző.

 
Szilonka   2020. 08. 21.

0

Horrornak álcázott művészfilm. Szépen fényképezett alkotás eg közepes és kiszámítható történettel.

 
petraszab   2020. 08. 31.

0

Egyrészt felkavaró és gyomorforgató, másutt volt benne valami valóságszerű, amit még el is tudok képzelni, hogy vannak ilyen közösségekben élők. Egynek elment.

 
Cs. Balázs   2020. 08. 21.

0

Nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek az alkotásnak, avagy nesze semmi, fogd meg jól. Szépen fényképezett, igen jó színészi játékkal megfűszerezett, de teljesen lapos történet. Lehet benne keresni a mélyebb mondanivalót, de felesleges. Kár érte,... több»

A film összbevétele 3 759 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet alapvetően pozitívan fogadták a kritikusok. A másik bárány jelenleg 72 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp)
 

A film világpremierje 2019. szeptember 6-án volt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

(hp)
 

A másik bárány-t a San Sebastián Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták, ahol esélyes volt a legjobb film díjára.

(hp)
 

A másik bárányt 2019-ben a Londoni Filmfesztivál legjobb film díjára jelölték.

(hp)
 

A filmben a világszerte nagy sikernek örvendő Vikingek című sorozat három sztárja is feltűnik, név szerint: Kelly Campbell (Ingvild), Eve Connolly (Thora) és Isabelle Connolly (Anna).

(hp)
 
Ugyan gyönyörű képekkel és jó színészekkel, de pusztán elvontabban és nem bonyolultabban kapjuk meg jó és rossz sztoriját, mint egy Marvel-képregényfilm. több»
 
Kinek ajánljuk: Senki ne számítson pörgős cselekményre és izgalmas másfél órára. Ha kedveled a lassú folyású, bőr alá kúszó történeteket, és nem zavar a művészieskedő hangvétel, jobban fog tetszeni, mint nekem. több»
 
Mennyire lehet átmosni egy ember agyát, átgyúrni személyiségét a vallás eszközeivel? Hol vannak a közösség és a szuverenitás határai? Meg tudunk-e kérdőjelezni olyan dolgokat, amelyeket nem áll módunkban összehasonlítani valami mással? Ezeket a témákat boncolgatja Małgorzata Szumowska A másik bárány című filmje. több»