Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%
Filmadatlap
 
22
Szereplők
9
Vélemények
18
Képek
2
Videók
 
petraszab   2020. 08. 31.

legújabb vélemény

Egyrészt felkavaró és gyomorforgató, másutt volt benne valami valóságszerű, amit még el is tudok képzelni, hogy vannak ilyen közösségekben élők. Egynek elment.

 
indingo   2020. 08. 27.

Nem igazán tudom hova tenni a filmet. Érdekesen indult a története, felkeltette az érdeklődésemet, de a közepére kicsit ellaposodott.


 
Greeta   2020. 08. 25.

Tetszett a film, de még annyi mindent ki lehetett volna hozni belőle,a mitől egy emlékezetes story lehetett volna. Csak sok a volna.

 
Szilonka   2020. 08. 21.

Horrornak álcázott művészfilm. Szépen fényképezett alkotás eg közepes és kiszámítható történettel.

 
Cs. Balázs   2020. 08. 21.

Nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek az alkotásnak, avagy nesze semmi fogd meg jól. Szépen fényképezett, igen jó színészi játékkal megfűszerezett, de teljesen lapos történet. Lehet benne keresni a mélyebb mondanivalót, de felesleges. Kár érte, ... több»

 
sbesz   2020. 08. 19.

Nagyon közepes horror, amit nyugodtan kihagyhattok. A trailer alapján mondhatom, hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja.

 
Detto   2020. 08. 17.

Látványra érdekes és izgalmas produkció lett A másik bárány, csak sajnos ezt nem támogatta eléggé a sztori, így viszont untatott és közepesnél jobbra nehéz lenne értékelni emiatt.

A film összbevétele 3 759 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet alapvetően pozitívan fogadták a kritikusok. A másik bárány jelenleg 72 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp )
 

A film világpremierje 2019. szeptember 6-án volt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

(hp )
 

A másik bárány-t a San Sebastián Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták, ahol esélyes volt a legjobb film díjára.

(hp )
 

A másik bárányt 2019-ben a Londoni Filmfesztivál legjobb film díjára jelölték.

(hp )
 

A filmben a világszerte nagy sikernek örvendő Vikingek című sorozat három sztárja is feltűnik, név szerint: Kelly Campbell (Ingvild), Eve Connolly (Thora) és Isabelle Connolly (Anna).

(hp )
 
Ugyan gyönyörű képekkel és jó színészekkel, de pusztán elvontabban és nem bonyolultabban kapjuk meg jó és rossz sztoriját, mint egy Marvel-képregényfilm. több»
 
Kinek ajánljuk: Senki ne számítson pörgős cselekményre és izgalmas másfél órára. Ha kedveled a lassú folyású, bőr alá kúszó történeteket, és nem zavar a művészieskedő hangvétel, jobban fog tetszeni, mint nekem. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.