Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
58
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
4
Videók
The Path
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Mia1982   2017. 05. 13.

legújabb vélemény

Az első évad baromi jó volt, a második már laposabb. Kezd érdektelenné válni, de az első évadra való tekintettel kap egy 4-est.

 
tamas84   2016. 07. 17.

Rengeteg érdekes aspektusa van ennek a szériának, de engem leginkább az alakítások hoztak lázba. Iszonyú jó karaktereket írtak az alkotók, a casting pedig egyenesen zseniális.


 
juliS   2016. 06. 02.

A The Path sztorija és drámai ereje nekem bőven elég ahhoz, hogy ellensúlyozza a sorozat lassúságát. Nem egy pörgős darab, de egy olyan, amit megéri követni.

Aaron Paul
Aaron Paul
Hugh Dancy
 
Ha Jessica Goldberg forgatókönyve sikeresen veszi a buktatókat, akkor a The Path az év egyik legsikeresebb újonnan debütáló dráma sorozata és a Trónok harca erős ellenlábasává válhat az Emmy díjakért folytatott versenyben.
 
A The Path-ban az a legidegesítőbb, hogy első blikkre mélynek tűnik (minden szereplő önmagát, az útját keresi és a kétségei motiválják); a kritikai felhang is végig tetten érhető (a sorozat egy szekta mindennapjaiba nyújt bepillantást: hogyan toborozzák az elveszett lelkeket, milyen befolyással bír egy szektavezér, hogyan zajlik a szelíd agymosás, stb), de ezek lassacskán átadják a helyüket a szenvedésnek és a szenvelgésnek, vagyis a melodráma-esztétikának, amit a szex különböző formái színesítenek (Sarah és Eddie, Sarah és Cal, Cal és az egyik szektatag, az egyik szektatag és egy másik szektatag, stb). Ennek alapján az első tíz részbe a (leszbikus) szexen túl még a következők férnek bele: természeti katasztrófa, menekültválság, alkoholizmus, kábítószer-függőség, haldoklás Peruban, nyitott szívműtét lehetősége egy kisgyereken, gyilkosság, szakítás, szerelmi dráma. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.