Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

The Possession of Michael King (2014)

The Possession of Michael King
Filmadatlap
 
6
Szereplők
1
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Galéria (17)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 10. 02.

legújabb vélemény

1
Egy igazán szkeptikus fickó rémálma

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Már igazán nem emlékszem, milyen érzésekkel ültem le a kedvenc fotelembe, hogy megnézzem a filmet. Abban biztos vagyok, hogy túl nagy reményeket nem fűztem hozzá, hiszen az előzetesek alapján a mozi sablonosnak és nem túl újszerűnek tűnt. De óriási s... teljes kritika»

 

A The Michael Possession fogadtatása nem volt kifejezetten pozitív az elején. A Rotten Tomatoeson 29%-ot, a Mtacriticen 34%-ot kapott, igaz pár tíz szavazatból. Aztán megtalálták a komolyabb filmes website-ok is, ott már kifejezetten jó és biztató kritikákat kapott, mint például a Twitch Film, ami a jumpscare-eket dicséri, vagy az Ain't It Cool News Horror, ami dicséri a produkciót és a főszereplőt is.

(Sabnock Sanatory )
 

Jung újszerű démoni rituálékat, mágiákat akart a filmben bemutatni. Ehhez hónapokon keresztül kutatta a nekromancia és a démonológia tudományát.

(Sabnock Sanatory )
 

David Jung az 1980-as Ragyogás című filmből, azon belül is Jack Torrance karakteréből merített ihletet, többször megtekintva a filmet otthonában.

(Sabnock Sanatory )
 

A film világpremierje 2014.08.14-én volt Szingapúrban és az Amerikai Egyesült Államokban.

(Sabnock Sanatory )
 
Összességében véve a Possession of Michael King egy kifejezetten szórakoztató filmként értékelhető, ami bár távol áll a hibátlantól vagy a korszakalkotótól, de tökéletesen alkalmas az egyszeri nézésre, egy unalmas délutánon. több»