60% 51 szavazat
Gyilkos folyó

Gyilkos folyó

The River Murders
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
25
Szereplők (25)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jack Verdon nyomozót egy brutális sorozatgyilkos levadászásával bízzák meg. Idővel a férfi rájön, hogy a női áldozatok mindegyikéhez volt a múltban valamilyen köze, ezért elveszik tőle az ügyet. Jack azonban saját szakállára folytatja a nyomozást, hogy minél… Több


Rendező: Rich Cowan
Író: Steve Anderson
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2011.07.01.
Sarah Ann Schultz
Ray Liotta
Sarah Ann Schultz
Sarah Ann Schultz
Ray Liotta
Ving Rhames
Christian Slater
Ray Liotta
Michael Rodrick
Ray Liotta
Ray Liotta
 
2018.07.05 majkymi

legújabb vélemény

Bár egy kissé sablonos, a nagyon bejáratott akció-sémákat használja a film, azért megvan a maga bűnös élvezete. Liotta ugyanis szerintem mindig nagyon jól hozza a szerepét, igazi karakterszínész. Csak kissé mellőzött.

0
 
2016.12.11 HercegPeter

A színészi játék gyenge és én a történetnek is kacifántosabb befejezést adtam volna. Ettől a gárdától jóval többet vártam volna. A vallási fanatikus sorozatgyilkos meg kezd már kicsit unalmas lenni. Thillernek nem nevezném, mert a végét leszámítva nem sok izgalom, feszültség van benne. Ez csak egy egyszer nézhető krimi.

0
 
2015.12.28 fester

Jó helyen van ez a film, ahol van. Mélyen a süllyesztőben, és azt hiszem nem is érdemel annál nagyobb figyelmet, minthogy vasárnap este tizenegy után adják a tévében le. Én ugyanis akkor láttam, és szerintem ez mentett meg az agyhaláltól, amit ez a film okozni tud. Nézhetetlen!

0