Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
63%

Éjszaka meglepetésekkel (2020)

The Sleepover
Filmadatlap
 
26
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
indingo   2020. 10. 28.

legújabb vélemény

0

Olyan közepes vígjátéknak mondanám. Több rejtély, megfejtendő kód lehetett volna, és az igazi akciót is hiányoltam. A kis ázsiai gyerek volt a legjobb karakter.

 
hp   2020. 08. 27.

2

Eltekintve egy-két kínosabb jelenettől nem volt ez rossz családi film, és leginkább a pozitív dolgok maradtak meg bennem belőle. A főszereplő kisfiú egyszerűen zseniális volt, ő szállítja a film legerősebb poénjainak nagy részét, az ő magánszámai nél... több»


 
stevepisti   2020. 08. 22.

2
Jó kis film!

Szerintem jó kis családi vígjáték, ha nincs túl nagy elvárásunk vele szemben , akkor még akár jót is szórakozhatunk rajta. Én jól szórakoztam rajta , megvan benne minden ami egy hasonló vígjátékban lenni szokott. A kissrácok viccesek , a lányok csajosak , az anyuka anyatigris , az apuka balfék egy végzős diák akiért minden csaj odavan és anya eltitkolt régi szerelme aki a végére okozott egy kis galibát. Könnyed filmecske , nekem tetszett!

 
Di Canio   2020. 08. 24.

2

Családi vígjáték, hozza amit az ilyen filmnek kell, persze nem kell komolyan venni, jól lehet rajta szórakozni.

 
petraszab   2020. 10. 19.

0

Elég giccses film volt. Az apuka karaktere pedig annyira lúzer volt, hogy az már fájt.

 
Tussocky   2020. 08. 26.

1
Kisgyerekeknek való

Valóban szórakoztató néha, de a legtöbb jelenet teljes idétlenkedés. A szereplők többsége teljesen irracionálisan viselkedik. Továbbá a készítők gondosan ügyeltek arra, hogy nehogy legyen követendő férfi minta a fiú gyerek nézők számára. Van ugye a töketlen, inkompetes apafigura és ügynök vagy mi, illetve a bűnöző macsó. De ez már amúgy is megszokott az elmúlt évek felhozatalából. Mindezek ellenére gyerekeknek ajánlható.

 
HanGa   2020. 10. 18.

0

Közepesen jó vígjátéknak mondanám. A kis ázsiai kisfiú karaktere jött be a legjobban, illetve az ő beszólásai. A története kicsit kiszámítható.

Galéria (14)

Joe Manganiello
Malin Akerman
Malin Akerman
Joe Manganiello
Cree Cicchino
Erik Griffin
Ken Marino
Malin Akerman
Lucas Jaye
Sadie Stanley
Cree Cicchino
Malin Akerman
Ken Marino
Maxwell Simkins
Maxwell Simkins
Malin Akerman
Joe Manganiello
Malin Akerman
Joe Manganiello

Videók (1)

 
Az Éjszaka meglepetésekkel egy könnyed hangulatú, bő másfélórás vígjáték, annak minden hátrányával (idegesítő karakter, szögegyenes, kiszámítható történetvezetés) és előnyével (jól működő humor és gegek) egyetemben. több»