Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Norbi   2018. 07. 30.

legújabb vélemény

Szépen kidolgozott film, ez biztos. Megható története, és bravúros színészi játéka már elég lenne egy jó filmhez, de ők még egy tökéletesen kidolgozott zenei oldalt is kialakítottak.

 
Artemisia   2017. 11. 19.

A szerelmi szál fele annyira sem volt romantikus, mint vártam, pedig romantikus klasszikusként van elkönyvelve a film. Whitney karakterével is túl lőttek a célon, oké , hogy ő egy vagány csaj, de azért attól mindenki eléggé megijedne, ha megtudná, hogy idegen járt a házában, és hogy még azután is olyan makacs legyen miután a szeme láttára megölték a testvérét teljességgel hiteltelen.Nem rossz film, de jó pár hiba van benne.


 
Deku   2017. 11. 20.

Egy igazán erős, szórakoztató és végtelenül izgalmas történetet kaptunk. Rohadtul eltalálták ezt a filmet. A film maga is tökéletes lett de emellett zenei ügyileg is oda tették magukat. Hangulata kiváló, szeretni való.

 
Milanman   2015. 04. 30.

A 90-es évek egyik "ronggyá játszott" filmje, ami bugyutasága és szájba rágó tempója ellenére rendelkezik egyfajta bájjal, ami miatt teljesen nem lehet leírni. Nem nagy szám, de szerethető.

 
Hedy0809   2017. 03. 09.

Aranyos film. Kicsit lassú,de alapvetően élvezhető mozi. Jók a színészek és az egész hangulat.

Whitney Houston
Kevin Costner
Whitney Houston
DeVaughn Nixon
Kevin Costner
Whitney Houston
Kevin Costner
Whitney Houston
Kevin Costner
Whitney Houston
Bill Cobbs
Michele Lamar Richards
Whitney Houston
Kevin Costner
Whitney Houston
 
Huszonöt évvel a bemutató után már más szemmel nézzük ezt a jó kis romantikus, zenés alkotást, de még mindig kitart a varázs, nem kopott meg a csillogás, de már nem a látvány a fontos, hanem a két teljesen különböző ember között kialakuló kapcsolat, már nem olyan letaglózó az élmény, mint régen, de egyszeri szórakozásnak még mindig simán elmegy.

7/10 több»

A film összbevétele 410 900 000 dollár volt (imdb.com).

 

1992-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Whitney Houston a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára is.

(mamiéstöti2)
 

Kevin Costner a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.