Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Ne érints meg! (2018)

Touch Me Not
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
3
Videók

Galéria (15)

Videók (3)

 
eviestan   2019. 02. 11.

legújabb vélemény

0

Nincs rá jobb szavam, vizuálisan nagyon zavaró volt számomra, sokszor felfejthetetlen volt a mondanivalója, és tényleg jócskán jellemző rá valamifajta "művészieskedés". Érezhetően szándékosan van túlbonyolítva, ami számomra eléggé bosszantó volt, mintha csak így próbálná leplezni a film a középszerűségét.

 
Firencz   2019. 02. 10.

0

Kénytelen vagyok egyet érteni az előttem szólóval, ez a film tényleg szeretne nagyon mélynek és intellektuálisnak látszani, de leginkább egyik sem. Cserébe legalább érdekesen vegyíti a stíluselemeket, amiért tőlem megkapja a 3 csillagot, de ajánlani nem igazán tudnám jó szívvel.

 
airbus   2019. 02. 08.

0

Nagyon művészinek látszani akaró, de a legmélyén egy üres és unalmas film lett a Ne érints meg!. Megmondom őszintén, hogy sokkal többet vártam a trailer alapján, és ez így az év első komolyabb filmes csalódása lett a számomra. Nem tudok közepes értékelést sem adni.

 
julisX   2019. 02. 07.

0

Nagyon, már-már zavarba ejtően intim ez a film, annyira közelről mutatja be a témáját, hogy van benne némi zavaró is. Ezt persze jó értelemben mondom, mert sokszor hasonló tematikával foglakozó filmek igencsak hatásvadászra sikerednek. De mindezt sikerült elhagynia a Ne érint meg!-nek. Csakis ajánlani tudom!

A film összbevétele 75 507 dollár volt (imdb.com).

 

A film elnyerte a legjobb filmnek járó Arany Medve-díjat a Berlinalén.

(Thibo84)
 
Mindezen elszalasztott lehetőségek folytán Adina Pintilie első nagyjátékfilmje ígéret marad, amely a gyakorlati megvalósítás során a nagy ívű koncepcióval kevésbé tudott megbirkózni. több»
 
A tavalyi Berlinale fődíjas alkotása keményvonalas kísérleti darab. több»