Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Az amerikai birodalom bukása (2018)

La chute de l'empire américain
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Vélemények: Az amerikai birodalom bukása (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
thomino   2019. 08. 25.

Nem egy könnyű darab, rá kell hangolódni, és a történetről sem mondható, hogy éppenséggel pörgős lenne, de szerintem érdemes vele "megküzdeni", én még azért most is rágódom a láttottakon, pedig nem az a megdöbbentő darab.

 
KATE   2019. 08. 22.

Nem tagadom, én már a címétől is egyszerűen felvontam a szemöldököm, valahogy túl hangzatosnak tűnt, és félő volt, hogy nincs is mögötte igazán tartalom. De mindezek ellenére a sztori igencsak ütősre sikeredett, amelybe remekül illeszkednek a jól megírt karakterek. Na, ilyen filmből kellene még több a jövőben!


 
Bulki   2019. 08. 17.

Emlékezetes párbeszédek, társadalomkritika, hullámzó hangulat és feszültség. Sok mindent belesűrítettek, ennek ellenére szépen egyensúlyozik a film a krimi és a vígjáték határán.

 
Scanian   2018. 12. 24.

Elég valószínűtlen a film cselekménye, de üsse kő, legalább nem közhelyes. Az a tipikus "kár lenne kihagyni" film.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.