Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
89

Az amerikai birodalom bukása (2018)

La chute de l'empire américain
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Vélemények: Az amerikai birodalom bukása (2018)

 
czerik   2019. 09. 22.

legújabb vélemény

Nem egy szokványos közhely film, rá kell hangolni magát az embernek, és úgy még talán élvezni is tudja.

 
KATE   2019. 08. 22.

Nem tagadom, én már a címétől is egyszerűen felvontam a szemöldököm, valahogy túl hangzatosnak tűnt, és félő volt, hogy nincs is mögötte igazán tartalom. De mindezek ellenére a sztori igencsak ütősre sikeredett, amelybe remekül illeszkednek a jól megírt karakterek. Na, ilyen filmből kellene még több a jövőben!


 
Bulki   2019. 08. 17.

Emlékezetes párbeszédek, társadalomkritika, hullámzó hangulat és feszültség. Sok mindent belesűrítettek, ennek ellenére szépen egyensúlyozik a film a krimi és a vígjáték határán.

 
Scanian   2018. 12. 24.

Elég valószínűtlen a film cselekménye, de üsse kő, legalább nem közhelyes. Az a tipikus "kár lenne kihagyni" film.

 
thomino   2019. 08. 25.

Nem egy könnyű darab, rá kell hangolódni, és a történetről sem mondható, hogy éppenséggel pörgős lenne, de szerintem érdemes vele "megküzdeni", én még azért most is rágódom a láttottakon, pedig nem az a megdöbbentő darab.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.