76% 103 szavazat
Két szerető

Két szerető

Two Lovers
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
6
Képek (6)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Sikertelen öngyilkossági kísérletet követett el a szerelmi csalódását követően Leonard. Jobb híján visszatér a szülői házba, hogy megpróbálja összeszedni magát, rendezni az életét. Hamarosan két nővel is találkozik. Egyikük Michelle, a gyönyörű, ám rejtélyes szomszédasszony, a másik pedig Sandra, egy üzletember lánya, aki szeretné megvásárolni a család vegytisztító vállalkozását. Leonard nemsokára válaszút elé kerül: a szívére vagy az eszére hallgasson. A vonzó Michelle-nek ugyanis önpusztító viszonya van egy férfival, míg Sandrát a családja is elfogadná.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország
Premier (HU): 2009.09.03.
 
2023.03.17 De Matt

legújabb vélemény

Hát én mégis kit válasszak?

Nagyszerű film, amolyan „élet-szagú” történet. A főszereplőnek (Joaquin Phoenix) – aki éppenhogy csak összeszedte magát egy öngyilkossági kísérlet után – döntenie kell. Nagy dilemma előtt áll, de elég korán választania kell. Egyik oldalon ott van a fiatal, de kiszámíthatatlan szerető, a másik oldalon a bármikor elérhető, őszinte, megbízható személy. A film befejezése elgondolkodtató.

0
 
2021.10.10 dandelion1983

Nem az én filmem volt, pedig szeretem a lassú drámákat, de nekem ez nem volt elég mély. A szereplők viszont jól játszottak.

1
 
2015.05.05 ZeroHero

Szeretem az ilyen szomorkás hangulatú filmeket. Végig lekötött, nem untatott egy percig se. Tényleg életszagú. Az kell, akit nem kaphatsz meg. Ismerős a nagy koppanás, amikor már szinte biztos vagy benne, hogy összejön egy dolog (itt a szőke csajjal ... Több

0
 
2015.09.05 Quinlan

Nem volt nagy eresztés ezt el lehet róla mondani. Amolyan középszerű ha be kéne sorolnom valahova. Nem untam magam alatta túlzottan mégse volt olyan amilyennek kellett volna.

0

A film összbevétele 3 148 482 dollár volt (imdb.com).

#1