Rendíthetetlen

Unbroken

2015.02.25 Norbi

Egy remek film egy remek rendezőtől Angelina Jolie! Elég kemény film ami bemutatja az ember mire is képes! Szuperjó nézze meg mindenki!

2015.01.29 stiefelism

Nagyon szép film a maga nemében. Amikor megláttam, hogy Angelina neve kötődik a filmhez, rögtön elment tőle a kedvem, mert nem rajongok érte mint színésznőért, de rendezőként tényleg jó munkát végzett, le a kalappal.

2015.02.17 Vidal89

Remek film ez nem vitás, de szerintem sokkal több volt benne. A tengeri hánykolódásig nagyon erős film, utána számomra kicsit lejjebb ült. A főszereplő karaktere viszont nagyon tetszett.

2015.03.04 modora

Számomra kissé erős film volt, jó szereplőket választottak a filmhez. A cselekménye rendkívül izgalmas, szívesen megnézném még egyszer.

2015.02.17 dora298

Remek film! A könyv is valóban jó és igazán érdekes, hogy milyen jól bemutatja a film, hogy az ember igen is sok mindenre képes.

2015.02.22 wimate

Angelina Jolie rendezőként amit láttam jó filmeket hozott össze. Az előzetes alapján ez a film is megtetszett, néha ugyan kicsit szenvedősbe ment át, de végig leköti az ember figyelmét, és csak csodálattal nézhetjük egyes emberek miken mentek keresztül.

2015.02.13 Pipacska444

HAbár Angelina nem tartozik a kedvenceim közé teljesen meg voltam elégedve a rendezéssel. Kellőképpen fenntartotta az érdeklődésemet. Ajánlani tudom.

2015.02.09 FranCoHUN

Úgy látszik Jolie, a filmvilág másik oldalán megállja a helyét! Nekem nagyon tetszik a film, erős, megható, igazi filmélmény!

2015.02.09 Vampka

A film legpozitívabb része egyértelműen a színészi teljesítmény. Kevés szavakkal leírt párbeszéd hangzik el a filmben, minden mondatnak jelentősége van, de annál többet mesélnek a szemek, a gesztusok, a rendezői beállítások és a zene, és bár ez nagyo... Több