60% 24 szavazat
Játssz velem!

Játssz velem!

Unfinished Sky
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
21
Szereplők (21)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

John tanyáján felbukkan egy brutálisan megvert nő. Tahmeena illegális bevándorló, nem beszél angolul, és bár a férfi még nem dolgozta fel felesége halálát, ezért látogatókhoz sincs kedve, befogadja a nőt, amíg fel nem épül. A két idegen fokozatosan megtanul kommunikálni, és utat találnak… Több


Rendező: Peter Duncan
Író: Peter Duncan
Forgatókönyvíró: Kees van der Hulst
Ország: Ausztrália
Premier (HU): 2008.09.15.
 
2021.02.23 uniterra

legújabb vélemény

Nekem tetszett a film. A farm világához igazodó sebességet külön értékeltem, tökéletes hangulatot teremtett a rendező. A vége mintha nem illett volna ehhez a drámához, túl összecsapott volt. Akinek ez lassú, nézzen Seagalt!

0
 
2020.08.20 indingo

Én eléggé untam a filmet. Valahogy a pörgősebb, vagy legalább is karakterekben gazdagabb filmekhez vagyok szokva.

0
 
2020.02.14 end26

Nézhető ausztrál krimi-dráma

Szeretem az ausztrál filmesek pragmatikus, sokszor minimalista felfogását. Az általam eddig látott filmjeikre azután igazán nem jellemző a "hollywoodi-nyáltenger" de a kemény, küzdelmes emberi sorsok ábrázolása annál inkább. A sablonosságaik is inkább a mindennapok, az élet jó általánosításaiból, drámai átértelmezéseiből erednek. A filmek kötelező, progresszív üzenetei is a helyükön vannak. - Ez is egy egészen jó párszereplős krimi-filmdráma, talán a vége lett kicsit "összecsapva". - Hiteles alakítások, érthető történetvezetés. A kamera jó kezekben volt, és a zenei aláfestés is szolgálta a dramaturgiát. A színészválogatás a filmnek megfelelően szimpatikus v. a negatív szereplőknél eltaláltan "gonosz" volt. (Néhány horrorisztikusabb snitt-befűzésnél éreztem David Lynch hatását, azaz a filmes alkotók "kult-irányú tapogatózása" is megvolt.) - Egy átlagos, nem túl fáradt "mozizós" estére a film megtekintése kitűnő szórakozást jelenthet.

0

A film összbevétele 748 376 dollár volt (imdb.com).

#1