Végig billegett nálam a film a jó és a ki kellene kapcsolni között. Ami megmentette, és a jó felé billentette, az a humor és Robert De Niro játéka. Ő képes bármilyen filmet elvinni a hátán, most is ez történt.
Nagyon érdekes és vicces volt a család életét végigkövetni. Dianna Agron és Robert De Niro miatt néztem meg a filmet alapvetően és bennük ismét nem csalódtam. Nagyon jól beindult az akció a film végére de az elején sajnos nagyon lassú és vontatott volt. De ettől függetlenül egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
Az előzetes alapján többre számítottam. A jó poénok nagy része már az előzetesben is benne volt, így nem sok minden maradt a filmre. A történet bár kiszámítható, egész jó.
A szereplőket remekül párosították a karakterekhez, akik szépen kiteljesednek és maguk módján, hibáikkal együtt megkedveltetik magukat. Az összképet nézve semmi újat nem kapunk és bár én más befejezésre számítottam, megérte a mozit és a dvd-t. Rober... Több
A szarkasztikus poénok a film közepe felé már inkább fárasztottak, mintsem kikapcsoltak. Végigvonult a filmen egyfajta minőségileg gyenge vonulat, az egyébként ütős színészgárda ellenére. Sokkal többet vártam tőlük.
Nekem nagyon tetszett, mert a sztori jó. Luc Besson eme filmje ezúttal a maffia világába nyújt bepillantást, a rendező sajátos stílusában. Tulajdonképpen egy nagyon egyszerű kis történetről van szó, s bár semmi eredetiség nincsen benne, mégis másfél órára leköti az ember figyelmét.
Al Pacino nem a megszokott karaktert adja. Jobb színvonalra számítottam, de így is élvezhető, viszont felejthető. Sok mondanivalója nincs, leginkább szórakoztat, de azt nagyon.
Egy véres mese egy olasz eredetű, amerikai családról, akik Franciaországba kényszerülnek. Ebből vajon mi sül ki? A lényeg, hogy ne ragaszkodj vérmesen a sikermozihoz, mert akkor csalódni fogsz.
Jó kis film volt, szórakoztatott, nagyon jókat nevettem. Többször is nézhető, teljesen vállalható mind rendezői, mind színészi szempontból. A szereplőgárda hozta a nevükhöz illőt, már csak De Niro és Tommy Lee Jones miatt is érdemes végignézni.
Több apróságot vártam volna még a történetbe, akkor fényévekkel jobb lehetett volna. Így eléggé átlagos lett.
Zseniális a film hangulata, a zenéje, a humora, a filmen végighúzódó feszültség. Na és a szereplők is csodálatosak, kiemelve Robert De Nirot , akire ráöntötték ezt a szerepet, hatalmasat játszik benne.
Egyszer érdemes megnézni szerintem. Én nagyon jól szórakoztam rajta. Nem valami összetett történet, de a célnak megfelel. A szereplők karakterei elvannak túlozva itt-ott, de ez adja meg a film humorát.