Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
19
Képek
Videók
 
Toncsi   2020. 04. 09.

legújabb vélemény

Sötét és erőszakos, de nagyon eredeti produkció. François Valla magasra tette a lécet az első filmjével, kíváncsian várom a folytatást.

 
KingPin   2020. 04. 08.

Érdekesen indul a történet, és a témája alapján is azt vártam, hogy egy végig feszült, izgalommal teli filmet fogok látni. De sajnos csalódnom kellett, az egész merő unalom volt. A forgatókönyv kiegyensúlyozatlan, az egész történet se füle, se farka hatású, mintha nem lenne semmi célja. A karakterek kidolgozatlanok, a cselekedeteik többnyire mesterkéltek. Gyenge próbálkozás.


 
Tchiva   2020. 04. 07.

Kicsát becsapva érzem magam. Úgy gondolom, hogy ez a film egy thrillernek próbálja eladni magát, de máskülönben csak egy középszerű dráma, amelynek szinte minden mozzanata kiszámítható.

 
Tom   2020. 04. 06.

Alapvetően nagyon ütős hangulata van, de sajnálom, képtelen vagyok attól elvonatkoztatni, hogy borzasztóan idegesítőek a karakterek, és ez nagyon elviszi nálam az egészet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.