79% 215 szavazat
Veszélyes vizeken

Veszélyes vizeken

The River Wild
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
59
Képek (59)
1
Videók (1)
4
Érdekességek (4)
2
Díjak (2)
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Kevin Bacon
Meryl Streep

FILMINFÓ

A tajtékzó sodrású folyón két gumicsónak halad lefelé. Az egyik hajóban egy vakációzó család, a másikban két kalandvágyó férfi ül. E két csónak között egy kapocs van, egy láthatatlan kötelék: az egyik férfinek megtetszik a vagány asszony, aki ezt kihasználva elkezd kacérkodni a férfival. A férj észreveszi mindezt, de nem tesz említésre róla. A két férfi rosszban sántikál, amit lehet, hogy a család túl későn fedez fel.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1995.01.12.
 
2021.11.21 Péter Fazekas

legújabb vélemény

Nagyon jó kis film, remek színészekkel.

2
 
2016.05.20 petera050

Egyszerű forgatókönyvű, de végig nagyon feszült hangulatú triller, aminek a hangulatát tovább növelte a vizes környezet és a remek színészi gárda. Meryl Streepet minden szerepben imádom, és mégis újra és újra meg tud lepni, mennyiféle karaktert képes jól megragadni.

1
 
2015.04.16 julisX

Ez után a film után többet nem bírtam Kevin Baconos filmet megnézni, mindig rázott tőle a hideg. Izgi volt nagyon.

1
 

Egy jó kis thriller,jó színészekkel,és szép tájakon.Nem hoz újdonságot,de amit kell,azt eléri a nézőnél.Megnézi,és utáni megdícséri.Ha nem is a felejthetetlen kategória,de kikapcsolódásnak tökéletes.

2
 
2016.12.26 hsanya182

Szerintem elég feszült thriller egy családról nyaralásáról, akik belecsöppennek egy rossz társaságba. Színészek szempontjából nem kérdés, remeket alakítanak a párbeszédekben is. Igaz régi film, tegnap néztem meg, és lekötött nem mint az új semmitmon... Több

2

A film összbevétele 47 400 000 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Egyik nap, amikor Meryl Streep már nagyon kimerült volt, a rendező Curtis Hanson mégis megkérte, hogy még egy jelenetet vegyenek fel mielőtt befejezik aznapra a forgatást, amibe Streep végül úgy döntött, belemegy. A jelenet annyira rosszul sikerült, hogy a víz elsodorta őt és majdnem megfulladt, mire sikerült megmenteni. Amikor visszatért a folyóról, a sápadt és remegő Hansonnak csak annyit mondott, "a jövőre való tekintettel, ha valamire azt mondom, hogy nem tudom megcsinálni, akkor higgyük el!". Hanson azonnal beleegyezett. Szerző: rbernadett

#2
 

Carrie Fisher lektorálta a forgatókönyvet, de nem került bele a stáblistába.Szerző: rbernadett

#3
 

Meryl Streep az összes kaszkadőrjelenetet maga hajtotta végre. Szerző: rbernadett

#4