Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
59
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

Egy jó kis thriller,jó színészekkel,és szép tájakon.Nem hoz újdonságot,de amit kell,azt eléri a nézőnél.Megnézi,és utáni megdícséri.Ha nem is a felejthetetlen kategória,de kikapcsolódásnak tökéletes.

 
hsanya182   2016. 12. 26.

Szerintem elég feszült thriller egy családról nyaralásáról, akik belecsöppennek egy rossz társaságba. Színészek szempontjából nem kérdés, remeket alakítanak a párbeszédekben is. Igaz régi film, tegnap néztem meg, és lekötött nem mint az új semmitmon... több»


 
petera050   2016. 05. 20.

Egyszerű forgatókönyvű, de végig nagyon feszült hangulatú triller, aminek a hangulatát tovább növelte a vizes környezet és a remek színészi gárda. Meryl Streepet minden szerepben imádom, és mégis újra és újra meg tud lepni, mennyiféle karaktert képes jól megragadni.

 
julisX   2015. 04. 16.

Ez után a film után többet nem bírtam Kevin Baconos filmet megnézni, mindig rázott tőle a hideg. Izgi volt nagyon.

Galéria (59)

Kevin Bacon
Meryl Streep

Videók (1)

A film összbevétele 47 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

Egyik nap, amikor Meryl Streep már nagyon kimerült volt, a rendező Curtis Hanson mégis megkérte, hogy még egy jelenetet vegyenek fel mielőtt befejezik aznapra a forgatást, amibe Streep végül úgy döntött, belemegy. A jelenet annyira rosszul sikerült, hogy a víz elsodorta őt és majdnem megfulladt, mire sikerült megmenteni. Amikor visszatért a folyóról, a sápadt és remegő Hansonnak csak annyit mondott, "a jövőre való tekintettel, ha valamire azt mondom, hogy nem tudom megcsinálni, akkor higgyük el!". Hanson azonnal beleegyezett.

(rbernadett)
 

Carrie Fisher lektorálta a forgatókönyvet, de nem került bele a stáblistába.

(rbernadett)
 

Meryl Streep az összes kaszkadőrjelenetet maga hajtotta végre.

(rbernadett)