Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
59
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2016. 12. 26.

Szerintem elég feszült thriller egy családról nyaralásáról, akik belecsöppennek egy rossz társaságba. Színészek szempontjából nem kérdés, remeket alakítanak a párbeszédekben is. Igaz régi film, tegnap néztem meg, és lekötött nem mint az új semmitmondó, erőtlen filmek többsége. Szerintem egy reális életszerű alkotás.

 
petera050   2016. 05. 20.

Egyszerű forgatókönyvű, de végig nagyon feszült hangulatú triller, aminek a hangulatát tovább növelte a vizes környezet és a remek színészi gárda. Meryl Streepet minden szerepben imádom, és mégis újra és újra meg tud lepni, mennyiféle karaktert képes jól megragadni.


 
julis   2015. 04. 16.

Ez után a film után többet nem bírtam Kevin Baconos filmet megnézni, mindig rázott tőle a hideg. Izgi volt nagyon.

Kevin Bacon
Meryl Streep
 

Egyik nap, amikor Meryl Streep már nagyon kimerült volt, a rendező Curtis Hanson mégis megkérte, hogy még egy jelenetet vegyenek fel mielőtt befejezik aznapra a forgatást, amibe Streep végül úgy döntött, belemegy. A jelenet annyira rosszul sikerült, hogy a víz elsodorta őt és majdnem megfulladt, mire sikerült megmenteni. Amikor visszatért a folyóról, a sápadt és remegő Hansonnak csak annyit mondott, "a jövőre való tekintettel, ha valamire azt mondom, hogy nem tudom megcsinálni, akkor higgyük el!". Hanson azonnal beleegyezett.

(rbernadett )
 

Carrie Fisher lektorálta a forgatókönyvet, de nem került bele a stáblistába.

(rbernadett )
 

Meryl Streep az összes kaszkadőrjelenetet maga hajtotta végre.

(rbernadett )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.