Érdekességek
Cikkek

Akinek szűz lányok elrablását, és három előkelő polgár halálát tulajdonítják, amikor ő is szörnyethal. Azt beszélik erről a félelmetes teremtményről, hogy aki a tükörben megpillantja az arcát, annak elrabolja a lelkét. Sokan próbálják megfejteni a legendás… Több

Rendező: Pitof
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2002.05.23.

2025.02.21 Hedy0809

Nagyon jó :)

Imádtam ezt a filmet, és bár a csattanó után nem kérdés a film teljes története, mégis újra és újra megnéztem. Szuper a kosztümös vonal, nagyon tetszik a képi világ, a beállítás, és az egész kialakított feszült és borús hangulat. Visszaadja a kor szépségét és kevésbé vonzó oldalát. A történet végig izgalmas, muszáj nézni, és muszáj tudni, mi a végkifejlet. Abszolút nem maradt benne, hiányérzet, talán annyi, hogy meglettem volna minden "szuper fantasztikus" elem nélkül. De ez nem ront a filmen, egy nagyszerűen összehozott filmet kapunk.

2015.01.29 alex

Ez a Vidocq egész jó francia akció krimi. Kicsit kihasználták a Vidocq nevét, de mondjuk engem nem zavar... vagy tényleg harcolt e maszkos szörnyeteg ellen?

2019.04.23 FGyula

Jó film

Kicsit furcsa volt az elején számomra a film, de nagyon tetszett.

Értékelés: 5.5/10
(2016. 12. 01.)
Pitof inkább csak festett, mintsem mesélt, filmje pedig ezáltal ugyan különleges, de mint tudjuk, az nem feltétlenül a jó szinonimája. 5,5/10 Több