Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
54
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
4
Képek
1
Videók
Vijay és én
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
scroll35   2016. 06. 03.

legújabb vélemény

Külföldön találkoztam pár szikh-kel, és mondhatom, hogy jól eltalálta a figurát a Moritz Bleibtreu (akárhogy is kell a nevét kiejteni). Számomra a film szórakoztató volt, bőven van humorforrás egy ilyen sztoriban. Bár elkerülhetetlenül belefutunk pár erőltetett poénba, de akit az ilyesmi nem zavar, az biztosan élvezni fogja.

 
dubzsu   2015. 10. 30.

Még ha nem is éri el az amerikai vígjátékok színvonalát, akkor is nagyon jól összerakott, élvezhető, szerethető és mindennek előtt humoros film, rátermett színészekkel!


 
july   2015. 05. 11.

Nem tetszett a film, a szereplők a legkevésbé sem hitelesek. A fordulatok kiszámíthatóak, de tulajdonképpen nincsenek is. Humortalanok és idétlenek a jelenetek.

 
MattesBarca   2015. 06. 05.

Nem lett túl eredeti ez a komédia. Az ötlet szakállas, a poénok és a megközelítés viszont legalább új. Érezni a filmen, hogy európai, mégis legközelebb talán a B kategóriás hollywoodi komédiákhoz áll. Nincs is ezzel semmi baj, nem életünk nagy filmjét fogjuk látni, ha megnézzük a Vijay és ént, de szórakozhatunk egy kellemeset, ha elég nyitottak vagyunk a zsánerre.

 
tyna19955   2015. 05. 26.

A film megállja a helyét, főleg ha figyelembe vesszük, hogy milyen kevés pénzből készült. Az egész filmet jól összerakták, működik a sztori, a poénok pedig akkor és ott vannak, ahol lenniük kell. Követhető tempóban tart a végkifejlet felé, és közben számtalanszor megmosolyogtat. Egyetlen kivetnivalóm, hogy nem vagyok maradéktalanul megelégedve a színészi teljesítménnyel.

A film összbevétele 107 687 dollár volt (imdb.com).

 

A szikhek a mogul dinasztia bukása után alapították meg saját vallásukat. Vallás és etnikum tekintetében elkülönülnek mind a hindu, mind pedig a muzulmán indiaiaktól.

(ps)
 

A szikh férfiak büszkék szakállukra és a turbánjukra.

(ps)
 

Az ortodox szikhek mindig tartanak maguknál egy tőrt vagy egy lándzsát. Manapság ez a szokás már kihalóban van.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.