Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
9
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
Videók

Vélemények: Visszajátszás (2001)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Deku   2017. 12. 09.

Sajnálatos módon nem a legjobb az ahogy kivitelezték a filmet, nagyon élmény romboló. Végtelenül elszomorított ennek a filmnek a végkimenetele mert semmi eredeti nem volt benne.

 
Zsceeeka   2015. 09. 23.

Szuper kamaradráma, az egyik legjobb a műfajban. A színészek nagyon jól játszanak, a kamerakezelés is sokat hozzátesz az élményhez. A műfaj kedvelőinek kötelező darab.


 
D. Wolfe   2016. 04. 17.

Nem tudom, engem a vége felé már inkább fárasztott az egész, semmint lekötött. Valahogy azt éreztem, hogy minden szereplő abszolút másképp cselekszik, mint ahogy az adott helyzetben kellett volna. Azért az tényleg dicséretes, hogy ilyen minimális keretek között le tudtak tenni egy, ha nem is tökéletes, de azért egészen jó kis filmet az alkotók.

 
Loborg   2015. 09. 29.

Az egyik legjobb kamaradráma , amit láttam. A rendező neve is garancia lehet a film kiválóságára , már annak idején is tudott valamit. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a kamaradrámákat.

 
FarZoo   2015. 06. 26.

Érdekes egy film, fordulatos és agyalós, valódi dráma. Színészi alakításban meggyőző. Mind a három főszereplőt remek színésznek tartom és nem okoztak csalódást. A történet ötletes, nem sablonos, végig szórkoztatott.

 
Dracule   2015. 08. 21.

Imádom ezt a filmet. Nagyon jó. Igazi klasszikus. Soha nem láttam még ennél nagyobb színészi alakítást. Mindenkinek kötelező. Szuper színészek, fantasztikus zenék. Egy szóval: zseniális!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.