Elég jól hozták benne a titkolózást, a végsőkig tudták húzni, bár már kezdett egy kicsit idegesítő lenni. Aki szereti a műfajt, élvezni fogja.
Matt Dillon a legjobb volt a főszerepre. Teljesen kiszámíthatatlan sorozat volt, megannyi váratlan lépéssel. Megérdemelt volna egy befejező, lezáró évadot.
Az első évad tetszett, csak az utolsó néhány részben kezdetek úgy igazán kiderülni a dolgok. Kíváncsian várom a folytatást.
érdekesen indult a sorozat, minden részben egy picit többet tudtunk meg Wayward Pinesról, de utána picit "elLOSTosodott" a sorozat. Valami hűhát akartak belerakni, de elég katyvasz lett.
A második évad miatt mindent megbocsátok az elsőnek, nagyon várom a 3. évadot, remélem készül belőle. Elég megosztó a története.
Hasonló sorozatok
Az első évadot a legvégéig bírtam, de a csavar nem tetszett. A második évadban viszont elég jól kifejtik a történteket.
Nekem teljesen bejött a hangulata és a története, nem mondom, hogy erre számítottam, de tetszett. Különleges volt az 1. évad.
Picit szokatlanul induló sorozat, nem igazán tudja az ember, hogy na ebből meg mi lesz. nekem tetszik.
Nekem nagyon tetszik, fordulatos, izgalmas sorozat, ami leginkább csak a végén áll össze. Várom a következő évadot! Én ajánlom mindenkinek, kikapcsolódni tökéletes!
Sötét hangulatú széria, de sokkal jobb, mint az Shyalamantól vártam. Dilon régebben a kedvenceim közé tartozott, aztán eléggé eltűnt, de ez egy szép visszatérés lesz. Ha így halad tovább az évad, egy rossz szavam sem lesz.