Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

Váratlan szerencse (2022)

Windfall
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Jesse Plemons
Lily Collins
Jason Segel
Jesse Plemons
Jason Segel
Jesse Plemons
Lily Collins
Jason Segel
Jesse Plemons
Lily Collins
Jason Segel
Lily Collins
Jesse Plemons

Videók (1)

 
Zoltán383985   2022. 05. 29.

legújabb vélemény

0
Tanulj meg cipőt kötni!

A filmet megnéztem. Valóban lassú, de szerintem egy ilyen film az ember pszichéjét próbálja meg edzeni. Valóban thriller, csak éppen pszicho. Az emberrabló jobban izgul a kimenetel miatt, mint az, akit elraboltak. Ha beleképzeljük magunkat a helyébe, magába tud szippantani a film. Sok volt a hosszú beszélgetés, a monológ. Kicsit eszembe juttatta a 2014-es Országúti hajsza című filmet. Ahogy mondani szokás, nem minden film való mindenkinek.

 
Klauka89   2022. 03. 28.

1

Igyekeztem feszült figyelemmel követni ezt a lagymatag alkotást, de nem sikerült. Nagyon unalmas volt, és egyáltalán nem jött át az a feeling, amit érezni kellett volna. Kár volt az időért.

 
MoviesChris   2022. 04. 05.

0

Igazából Jason Segel miatt érdekelt ez a film. Őt még az Így jártam anyátokkal sorozatban szerettem meg nagyon. Valljuk be, az is volt a csúcspontja. Ebben a filmben nem alakít rosszul, de valahogy mindig Marshall jutott eszembe, és így kicsit képzav... több»

 
stomachh   2022. 03. 20.

0

Nem rossz. A karakterek jók, a színészek jók. Mondhatnám, hogy inkább kamaradráma, mert azért nem rágtam a körmöm az izgalomtól. Az első perc, míg ment az elején a stáblista, azt hittem, a Columbo kezdődik. A zene, a képi világ, a színek, a betűtípus. A legutolsó mozzanat pedig mindent megmagyaráz.

 
Fikatours_blogger   2022. 04. 01.

0
Mi benne a szerencse?

Sajátos hangulatú történet, ami alatt végig azon tanakodtam, hogy fogják befejezni. Aztán leesett az állam.

 
freeman Nézhetetlen  2022. 03. 30.

0

Ótvar sz*r.

 
ringololol   2022. 01. 07.

0

A három főszerep mindegyike teljesen kidolgozott, és érdekes lehetőségeket kínál a színészeknek. Ez a pszichológiai karaktertanulmány több mélység látszatát kelti, mint amennyivel valójában rendelkezik.

 
Jól komponált, ügyesen kézben tartott, csattanós munka a Váratlan szerencse, amely képes új színt csempészni egy többszörösen túlhasznált alaphelyzetbe. több»