Két magányos farkas

Két magányos farkas

Wolfs

Amy Ryan
Brad Pitt

Van egy ember, aki minden bajban segít neked. Éjszaka jön, nem mutatkozik be, és nem beszél. Eltünteti a nyomokat, eltünteti a holttesteket, és elkerüli a rendőröket. Ha megvan a telefonszáma, soha nem kerülsz bajba.

Amikor egy rémült nő segítségért kiált, a néma férfi (George Clooney) egy… Több

Rendező: Jon Watts
Forgatókönyvíró: Jon Watts
Premier: 2024.09.19. | Apple TV+ (2024.09.27.)
Forgalmazó: InterCom

2024.09.29 Zsolt

Pitt és Clooney nélkül nem lenne ez egy nagy eresztés, igazából így sem az, ha kettőt hátralépünk, de őszintén szólva és szeretni akartam és nem is zavarnak a hiányosságai, egyszerűen egy feel good film egy olyan főszereplő párossal, akiket bármikor ... Több

2024.09.27 Sandor

Kér értük?

Az alapötlet jó, de a sztori gyenge, néha teljesen leül, az ember ásít. A jó az, ahogy a két sztár b@sz@kodik egymással, igen szeretnivalók. Egyszer nézhető mozi.

2024.09.27 misike01

Alapvetően egy akcióvígjáték - az akció kevés és semmi extra, vígjátékként meg elmondható, hogy hébe-hóba mosolyogtam rajta, ami azért nem rossz. De így összességében egy eléggé átlagos film, amit Pitt és Clooney egy icipicit az átlagos fölé emel.

2024.09.21 Thor

Brad Pitt szerintem remekül tolja, de Clooney nekem kissé fáradtnak tűnt. Hozzátenném, hogy a film idegesítően kiszámítható és klisés, eléggé lapos. Olyan, mint az Oceans filmek, csak minden jó nélkül.

2024.09.25 eviestan

Clooney és Pitt nekem minden mennyiségben jöhet. Hogy sablonos a sztori? Ja, attól még igen szórakoztató a végeredmény.

Jon Watts otthagyta a 2025-ös A fantasztikus négyes filmet, hogy a Két magányos farkason dolgozzon.Szerző: csd

Az Ocean's-trilógia és az Égető bizonyíték (2008) után ez az ötödik film, amelyben Brad Pitt és George Clooney együtt szerepelnek a vásznon.Szerző: csd

Jon Watts első nem Pókember-filmje a 2015-ös Rendőrautó óta.Szerző: csd