Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Marseille északi része (2020)

BAC Nord
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

François Civil
François Civil
Gilles Lellouche
Gilles Lellouche
François Civil
Karim Leklou
Gilles Lellouche
Gilles Lellouche
François Civil
Karim Leklou
Cédric Jimenez
François Civil
Karim Leklou
Adèle Exarchopoulos

Videók (2)

 
4EverAlfa   2021. 11. 07.

legújabb vélemény

0
Kemény film, elgondolkoztató véggel

A film első része kőkemény rendőrsztori, a francia bűnözői társadalom és a benne elmerülő rendőrök emberi oldalát mutatja be életszerű akciójelentekkel. A film lényege, a rendőri korrupció és a felső vezetés kapcsolata a film második részére maradt, de valahogy kicsit összecsapott lett, valahogy nem éreztem kitárgyaltnak a témát, lehet, nem is ez volt a film küldetése, de kiváló alakításokat láttam egy jó sztorival és hihető, valószerű mondandóval.

 
Sebes Gábor   2021. 09. 25.

1
Első fele öt csillag

A film első fele eléri azt a szintet, amit a Nyomorultakban Ladj Ly valósított meg. Ragyogó színészi játék, korrekt történet. A film második fele egy rendkívül primitív, alátámasztatlan, indokolatlan történet, lehet, hogy van ilyen, de annyira gyenge, hogy unalmas. Persze spoiler nélkül nem tudom megindokolni. Miután dramatizálásba csap át, a színészi játékok is rutinszerűvé válnak. Hát ez van. Összességében a vége főcím után erős közepes. De öt plusz egyből áll össze.

 
justynaw   2021. 09. 20.

1

A film első fele egy igazi, brutális, kemény bűnözős film, viszont a második felében átcsap drámába. Mintha nem ugyanazat a filmet nézné az ember. Viszont ez egyáltalán nem válik kárára, remek mozi, nagyon jó színészekkel, alakításokkal.

 
lászló   2021. 07. 30.

1

Meglepő volt számomra, hogy ez a film Franciaországból érkezett. Nagyon valós, életszerű, a rendezés, vágás, alakitások és az akciójelenetek is mind nagyon élvezhetőek.