64% 60 szavazat
Yara

Yara

Yara
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
12
Szereplők (12)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Igaz történeten alapuló film egy 13 éves lány meggyilkolásáról. Yara esete sokkolja egy olasz kisváros lakosságát. A tettes leleplezéséhez azonban csak egy kis DNS-minta áll rendelkezésre, ami nagyon kevés, ha nincs adatbázis, ahol összehasonlíthatnák más… Több


Forgatókönyvíró: Graziano Diana
Ország: Olaszország
Premier: 2021.10.18. | Netflix (2021.11.05.)

Hol nézheted

 
2022.11.04 Török389133 Nézhetetlen

legújabb vélemény

Borzalmasan gyenge film

0
 
2021.11.10 herkedavid

Meglepően jó

Eleinte nem akartam megnézni, nem szeretem a krimit, és az első 30 perc után úgy voltam, hogy nézhettem volna mást is. Aztán elkezdődött a történet, haladt előre, engem meg egyre inkább lekötött. Egyre inkább kíváncsibb lettem, érdekelt, mi fog történni, hogyan alakul a story, a nyomozónő szinte tökéletes volt végig. Kellemes meglepetés volt, viszont az, hogy igaz történet, szomorú, főleg hogy utánaolvastam kicsit a neten. A film mindent bemutatott, amit kell szerintem, minden úgy volt benne, ahogy az a való életben is megtörtént sajnos. Ajánlani tudom csak.

2
 
2022.04.17 4EverAlfa

Valós sztorit élethűen

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szeretem az olasz filmeket, és ez a krimi is rászolgált erre. A történettel nem lehet mellényúlni. Gyerekgyilkosság, főleg megtörtént eset alapján. A film kezdeti idősíkugrálása zavaró volt, de végül meghozta gyümölcsét. A szereplőknek teljesen elhittem, hogy ők az igazi szereplői a történetnek. A megrendült család tagjait és az ügyésznőt alakító színészek zseniálisak voltak. A történet jól volt felépítve, habár az élet adta az alapot, a feszültség fokozása jól sikerült. Nagyon jó film. És persze vannak benne Alfa Romeo rendőrautók. :-)

0
 
2021.11.08 Gergő

Nem egy mestermunka, de mindenképpen beszippantott a történet és végig fenntartotta az érdeklődésemet. Talán ami még hozzáadott az élményhez, az az, hogy tudtam igaz történetet nézek.

0
 
2021.11.05 SunnyM

Kemény sztori, személy szerint a nyomozó volt a legszimpatikusabb, nélküle nem tudták volna megoldani az ügyet.

0