Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
68
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
3
Videók
 
Sonny   2019. 12. 09.

legújabb vélemény

Azoknak talán érdekes lehet, akik figyelemmel követték az eseményeket, melyeket a film feldolgoz. Nekem ez valahogy kimaradt, így az egészet idegennek éreztem. És számos kérdést nyitva is hagy, amelyekre valószínűleg csak akkor kapnék választ, ha alaposabban beleásnám magam a témába. Szóval elég vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, filmként engem nem igazán győzött meg.

 
qwertz   2019. 10. 26.

Nagyon komoly film, nem csak az agyatlan akciózást hozták be, hanem némi drámát is sikerült belecsempészni a történetbe. Szerintem érdemes belevágni, aha az ember nem csak valami agyatlan lövöldözést szeretne órákig nézni.


 
Gríz   2019. 05. 21.

Érdekes film, az európaitól merőben eltérő, nagyon összetett kultúrát és törvénykezést ismerhetünk meg belőle. Viszont a végeredmény nem lett öt csillagos, alaposabban is kidolgozhatták volna a forgatókönyvet.

 
dosty   2019. 04. 30.

Szerencsére már az előzetes sem ígér többet, mint amit a film ténylegesen tud hozni. Egész jól meg van írva a sztori, és a karakterek is kicsit jobban ki vannak dolgozva, de nekem összességében felejtős volt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.