Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
18
Képek
5
Videók
Piszkos pénz
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Tom Hardy-nak sosem volt az erőssége olyan filmekben szerepet vállalni, ami lenyűgözi az embert, de ez nem azt jelenti, hogy nem jó színész, csak egyszerűen nincs szerencséje.

 
Deku   2017. 09. 24.

Bőven belefér az átlagos kategóriába ami nálam legalábbis átlagos. Egy szinten bőven elszórakoztat viszont ha nagyobb dolgokat várnánk tőle az már nem megy neki. Könnyen felejthető darab.


 
Berto49   2017. 07. 02.

A „Bikanyak” rendezőjének Dennis Lehane adaptációja( a bestseller író több könyvét is vászonra vitték, pl. "Titokzatos folyó," "Hideg nyomon", "Viharsziget"). A szerző egy novellájának megfilmesítése. Játszanak benne: Tom Hardy, aki a „Locke” c. filmben százszor jobb, itt mintha kissé retardált lett volna, Rapace kisasszony, és a hájas, undorító, elhalálozott Gandolfini, akit nehezen tudok elviselni, itt a fertelmes külsejéhez illő gonosz figurát alakított. Nem sok minden történt a filmben, a vége felé kezdett egy kissé izgalmas lenni, de közel sem kerülhet be a kedvelt filmjeim közé.

 
hsanya182   2015. 08. 10.

Szerintem is unalmas a film, vontatott párbeszédekkel, minimális cselekményel. Ketten kirabolnak egy "kocsmát", ahol két pultos dolgozik, majd kiderül hogy az egyik pultosnak is köze van a rabláshoz, pénzhez szeretne jutni... Összeségében életszerű a Piszkos Pénz. Piszkos múltú emberek, ha egyszer ráakaszkodnak a gyengébbre, elég nehéz őket levakarni, de Tom Hardy-nak sikerült a végére egy kis feszültséget teremtenie a karakterfejlődésének váratlan fordulatával :) Ez miatt egyszer megéri megnézni...

 
dailyfilmsan   2019. 04. 01.

Kicsit várat magára a film az eseményeket tekintve. Nem megy olyan olajozottan, viszont érdekes az egész atmoszféra, amit szépen lassan megteremt magának. A nagy durranás a végén van, csak türelmesen ki kell várni, viszont nagyot üt és megkoronázza filmet. Hardy és a kutyusa csúcs párosítás, hihetetlen cukik a filmben.

Tom Hardy
Tom Hardy
James Gandolfini
Tom Hardy
Noomi Rapace
Matthias Schoenaerts
 
Az éjszakai bároknak létezik egy olyan funkciója, amit eddig csak a beavatottak ismerhettek, egy képzavarral élve a napközben megszerzett illegális jövedelmek itt hajtják álomra a fejüket. Ízig-vérig amerikai történet részben európai gárdával, James Gandolfini utolsó, nagyszerű alakításával. több»

A film összbevétele 18 658 381 dollár volt (imdb.com).

 

A Piszkos pénz volt James Gandolfini utolsó filmje.

(hp)
 

A film eredeti című "Animal Rescue" volt, melyet 2014 januárjában a készítők "The Drop"-ra cseréltek.

(hp)
 

A film története Dennis Lehane "Animal Rescue" című novelláján alapszik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.