Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A fehér tigris (2021)

The White Tiger
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
3
Videók

Galéria (3)

Priyanka Chopra
Priyanka Chopra

Videók (3)

 
elekm90   2021. 03. 05.

legújabb vélemény

0

Nagyon élveztem. Végig pörgött a történet, sokszor meg tudott nevettetni, ugyanakkor drámai képet festett az Indiában uralkodó kasztrendszerről, ahonnan főhősünk próbál kitörni. A főszereplő nem volt rossz, bár a film második felében volt egy váltás ... több»

 
Gwen   2021. 01. 24.

0

A film első fele oké. Aztán sajnos a második rész, ami ezek szerint a lényeg lenne, nem lett túl ütős, és még számomra sem tűnt túl reálisnak, képzelem, mit mondana egy indiai.

 
demonkiller45   2021. 01. 19.

0

El tudom képzelni, hogy ez a film komoly vitákat vált majd ki, mert bőven beszél vallásról, kasztrendszerről, társadalmi problémákról és egymásnak feszülő érdekekről. De ha ez így van, akkor ez egy jó film.

 
LordOfWings   2021. 01. 17.

0

Izgalmas és pörgős film komoly mondanivalóval és társadalomkritikával. És én nem kérném rajta számon a realitását, hiszen ez egy film. Vagyis fikció.

 

Adarsh Gourav első főszerepe látható a filmben.

(csd)
 

Aravind Adiga azonos című regényének adaptációja.

(csd)
 
Indiában, ahol gyakorlatilag a kasztrendszer legitimálja az elnyomást, az alávetetteknek nemcsak a sanyargató zsarnokokkal, de önnön „rendeltetésükkel” is szembe kell szállniuk a változásért. Erre azonban a hagyomány szerint generációnként csak egy kiválasztott alkalmas. A film az indiai Aravind Adiga első, 2008-ban Man Booker-díjjal kitüntetett, magyarul is olvasható regényéből készült. több»