79% 75 szavazat
A halhatatlan

A halhatatlan

L'immortale
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
19
Szereplők (19)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
1
Fórum (1)
Lejátszás
Dorian  

Hol nézheted

Marco D'Amore
Marco D'Amore
Marco D'Amore
Marco D'Amore
Marco D'Amore
Marco D'Amore
Marco D'Amore
Marco D'Amore

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Ciro végzetes lövést kap, és ernyedten merül el Nápolyi-öböl hullámai közt. A férfi gyilkosa nem más, mint legjobb barátja. Genny. Miközben egyre lejjebb húzza a mélység, Ciro elméjében rég elfeledett emlékek cikáznak: áldozatok százait követelő földrengés, egy csecsemő sírása... Mióta Ciro… Több


Zene: Mokadelic
Ország: Németország, Olaszország
Premier: 2019.12.05. | HBO Max (2020.08.30.)
 
2021.09.20 Ricz

legújabb vélemény

Üt, mint a hernyó

Az olasz maffiát nem ismerem. Mondom, az olaszt. De a sztori igaz, pont annyira, mint mondjuk a Hősök (The Fallen). Van rengeteg igaz történet alapján készült lövöldözős film, jobbára az összeset sírva-röhögve említik az olyan asztaltársaságokban, használt autó telepi irodákban stb, ahová az utca embere ha betoppan, hugyos gatyával fordul ki azonnal. Tökmindegy, hogy megtörtént vagy sem, mert így történt (ha értesz). Ritka az olyan maffiafilm, ahol az alkotók élőben láttak gengsztert, nem csak zsebeseket, wannabe hirigjanikat meg DIY keresztkisapámokat. Itt viszont legfeljebb ha kétszer volt "ja, persze" érzésem. A régi életemet tekintve mondhatjuk dokumentum pontosságúnak. Ettől üt.

0
 
2020.04.11 sandras87

Olyan sokat nem vártam ettől a filmtől, de nagyon kellemes meglepetés ért. Simán kenterbe ver egy csomó mozifilmet. Az év eddigi legpozitívabb csalódása, és bár nem hibátlan, de ezért én akkor is megadom az öt csillagot.

1
 
2020.01.29 alien007

Ha bejött a Gomorra, ezt imádni fogod. Az olaszok valamire nagyon ráéreztek, remek film lett, kár lenne kihagyni.

1
 
2020.08.24 Balazs

Fú, ennek a filmnek aztán volt atmoszférája, azt meg kell hagyni. Pillanatok alatt megteremtett egy nagyon sajátságos izgalmas hangulatot, és egész végig fenntartotta a feszültséget. Le a kalappal az alkotók előtt!

1
 
2020.02.11 Dorian

Az elejétől a végéig lendületes, nagyszerűen építi fel a történetet és jut el A-ból B-be. Nincs mit hozzáfűzni, ezt tényleg nem érdemes kihagynotok.

1