Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
A hálószobában
 
KatalinGulyas1982   2017. 06. 21.

legújabb vélemény

Nem vontatott- életszerű. Bár, akinek a vérmérséklete más, annak valóban lassú lehet, ahogyan ezek az emberek lassan jönnek ki a sodrukból. A film zseniális, úgy, ahogy van.

 
Gwen   2016. 04. 20.

A fura végét leszámítva egészen jó film volt. Habár voltak időszakok, amikor majdnem feladtam, annyira vontatottnak éreztem. Kiváló szereposztás; a két főhős nagyon jól átlényegült a szerepbe!


 
Sniper   2016. 02. 10.

Szerintem ez egy remek filmdráma, nagyon nehéz volt ugyan végignéznem, de kitartottam. Szinte belső feszültség keletkezett bennem, ahogy a férfi és a nő kapcsolatát, kínlódását néztem. Kiválóan sikerült a rendezőnek lefestenie, de ehhez kellett egy jó alaptörténet, egy jó szkript is. Sok türelemmel rendelkező egyéneknek ajánlom megnézésre.

Marisa Tomei
William Mapother
Tom Wilkinson
Sissy Spacek
Sissy Spacek
Marisa Tomei
Tom Wilkinson
Nick Stahl
Sissy Spacek
Marisa Tomei
Nick Stahl

A film összbevétele 43 368 779 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Maine állam (USA) több városában forgatták.

(dulkap)
 

Öt Oscar-díjra jelölték a filmet, azonban egyiket sem tudta díjra váltani.

(dulkap)
 

Sissy Spacek saját kezűleg díszítette fel azt a házat, ahol a karaktere él.

(dulkap)
 

Tizenötször kellett felvenni azt a jelenetet, ahol Sissy Spacek felpofozza Marisa Tomei-t. A filmbe végül, a legelső felvétel került be.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.