70% 105 szavazat
Zombeavers

Zombeavers

Zombeavers
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
27
Szereplők (27)
25
Képek (25)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy baleset következtében vegyi anyag kerül egy tóba, amitől megvadult zombihordává változik az ott élő hódpopuláció.

(dulkap)

Rendező: Jordan Rubin
Forgatókönyvíró: Al Kaplan, Jordan Rubin, Jon Kaplan
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2014.04.13.
 
2023.08.05 polgy

legújabb vélemény

Hótuncsi hódtrancsi

Ez a film igazán akkor lenne jó, hogy egyfajta horrorparódiaként vagy vígjátékként nézhetnénk. Bugyuta sztori, béna hódszörnyek, gyenge karakterek, de ez tényleg nem is lenne gond, hiszen a besorolása alapján ez egy paródia... lenne. Lenne, ha a készítőknek lett volna humorérzékük. Egy-két gyengén vicces helyzet vagy poén mellett viszont nem sikerült többet belecsempészni a filmbe, így sajnos csak egy béna erőlködés lett ez a film. Vagy csak én nem ittam eleget hozzá. :)

0
 
2015.07.12 dulkap

Az eleje nagyon jól indul, aztán mikor mikor a fiúk megérkeznek a film átcsap egy tini szappanoperába. de szerencsére aztán a végén javít a helyzetén. Sajnos azért eléggé érződik, hogy nagyon ZS akar lenni, de ritmustalan a film, így nem lesz belőle trash-klasszikus. Egynek nem volt rossz és nem is hosszú.

1
 
2023.08.01 erahurka

Meglepően jól össze van rakva, féltem, hogy nagyon gagyi lesz, de teljesen jók voltak a trükkök, noha pár helyen kilóg azért a hódláb. Van itt minden, hódok, hódmedve, hódemberek, és a stáblista után még hódméheket is teaselnek, nem tudom, ebből lett-e valami azóta.

0
 
2015.11.28 zooliii

Azért marha nagy állatbarát lehet az a beteg f***, aki ezt a filmet kitalálta. Amúgy pedig nincs benne semmi vicces, szánalmas erőlködés az egész.

0

A film összbevétele 54 985 dollár volt (imdb.com).

#1