Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
54

Zuhanás (1999)

Random Hearts
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Zuhanás
 
indingo   2019. 07. 06.

Zuhanás. Az álomba zuhanás párszor megvolt a film közben. Elsőre sokkal többet ígért a története. Elég hosszú és hozzá kevés a tartalom.

 
Berto49   2017. 09. 19.

Sydney Pollack filmjének megnézése átnyúlt a mai napba, de megérte. A kedvenc színészeim közül kettő főszerepet játszott benne; Kristin Scott Thomas és Harrison Ford. Az utóbbi egy rendőrt játszott, a nagyon kedvelt KST pedig egy szenátornőt. Egy repülőgép lezuhanása után kiderül, hogy a hősök férje/felesége már hosszabb ideje viszonyt folytatott. A happy end lehetőségét lebegteti az utolsó jelenet. A két színész remekül alakított.


 
Greeta   2019. 07. 14.

Maga a történet elgondolkodtató, hogy vajon mindent tudunk-e arról az emberről akivel összekötöttük az életünket? A történet eléggé elnyújtott, csak közepes.

 
LadyN   2017. 01. 08.

Valahogy érezhetően nem igazán működik a kémia Harrison Ford és Scott Thomas között.

 
RókaÚr   2016. 08. 27.

Szörnyedelem. A mai napig nem tudom megérteni, hogy alacsonyodhatott le ilyen mélységekig Harrison Ford. A színészek szemmel láthatólag fuldokolnak a forgatókönyvben. Elképesztő...

A film összbevétele 74 160 911 dollár volt (imdb.com).

 

A szimulált baleset, amivel a film kezdődik, annyira hitelesre sikerült, hogy 40 ember hívta a 911-et.

(rbernadett)
 

Ez az egyetlen film, amiben Harrison Ford fülbevalót hord, ahogyan azt a való életben is teszi.

(rbernadett)
 

A Warren Adler által 1984-ben írt regény, amiből a filmet adaptálták, az 1982-ben szerencsétlenül járt Air Florida járat szerencsétlenségét dolgozza fel, ami a Washing D.C.-beli Nemzetközi Reptérről indult és a Potomac folyóba zuhant.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.