2018.10.31 16:50 mfos Olvasottság: <100x
0

Egyszerű történet Tom Hardy laza alakításával a Venom

Szerintem élvezhető a film, bár nem kiemelkedően.

Tetszik benne, hogy van egyfajta lazasága Tom Hardy által megszemélyesített karakternek, meg sikerült Venom karakterét viszonylag "békés" mederbe terelni, bár kicsit mélyebbre vittem volna ezt a -fejlődéses- folyamatot. Az is tetszik, hogy különösebben nem volt benne mélyreszántó filozófiai gondolat, sem romantikus, nyáladzós jelenetek. Mint ahogy a film csúcsa, a gonosszal való harcot sem ragozták túl. Bár ez utóbbiban a "húde kemény az ellenfél" rinyára persze a "természetes" megoldás talán túl gyorsan és egyszerűen megszületett, de hát mindegy.

Egyszerű történet Tom Hardy laza alakításával a Venom

A színészek választása is tetszik, kivéve a stáblista utáni 1. jelenetnél lévő embert. Őt valahogy kevésbé kedvelem eleve, de ebben a szerepben semennyire nem tudom elképzelni. A fején ami volt, az meg a százforintos boltban kapható vacakhoz volt hasonlítható. :D De ez stáblista utáni jelenet, szóval nem rontom a film megítélését ezzel.

A poénok jók voltak, nem túlozva és nem olyan disney-s módon cukisítva, mint Az utolsó Jedi-ben amik elhangoztak. :) A szgépes jelenetek okésak, talán a végén volt túlzott kicsit, bár 3D-ben láttam, lehet, ez rontotta a láthatóságot.

A történet nem egy sokatmondó, ahogy írtam kerüli a film a mélyenszántó gondolatokat :D , cselekményeket, de elfogadható szinten még. A zene király.

Hm, szóval nézhető, szívesen megnézem újra. Azon filózok, vajon szerepelni fog-e Venom a köv. Bosszú Angyalaiban (a képregény szerint van/lesz közük hozzá, márha nem csalnak emlékeim).

A filmről ismerősömnek még Deadpool jutott eszébe, ami szerintem azért messzire van ettől, de vannak rokonjegyek néha.

Szóval nézhető, élvezhető, persze túl nagy elvárásokkal ne kezdjetek neki. Összehasonlításképp: szerintem a Hangya filmnél jobb (bár a karakterek is nagyban befolyásolják, milyen film készül végül belőlük).

75 Venom  (2018)

akció | sci-fi | thriller

Ruben Fleischer rendezésében kapott végre filmet a Marvel-univerzum egyik legizgalmasabb antihőse, aki űrlényként érkezik a Földre, és alig tudja kielégíteni gátlástalan... több»

0