2020.07.03 09:51 Robert Langdon Olvasottság: <100x
0

A világ egy szeretethiányos lány szemével

Valós témákat mutat be a film, de egy önző, szeretethiányos "kislány" szemével, aki ujjal mutogat mindenkire. Az első évad nézhető, de nem nagy szám, a második jobb, a harmadik a tetőpont (kivéve, hogy Abi benne van), az utolsó nézhetetlen. Ne csodálkozzunk, hogy ennyi erőszakos cselekmény van a fiatalok világában manapság, ha minden gyerek okostelefonnal a kezében jön világra, és a szüleik magasról tojnak a fejükre! De ezt nem jól mutatja be a sorozat.

Hannah-t egyáltalán nem tudtam sajnálni. Bryce és Monty megérdemelte a sorsát. Viszont, ha én Tyler helyzetében vagyok, nem állok meg. Még akkor sem, ha le kell lőnöm a barátomat. Azt hiszem, mikor iskolai lövöldözésről hallunk a hírekben, vagy otthoni öngyilkosságról, akkor ilyen dolgok állnak a háttérben, nem az, amit a hírekben állítanak. Nem azért vet véget egy gyerek az életének, mert nem tud egy videojáték következő szintjére lépni, vagy lő szét 100 másikat, mert lát egy arab videót a YouTube-on. Nem, szerintem azért, mert előtte bántották őt.

A világ egy szeretethiányos lány szemével

Azt írták, milyen érzelmes sorozat ez. Hát én kétszer éreztem valamit, miközben néztem. Akkor, amikor Tyler ott állt gépfegyverrel a kezében, ugyanolyan dühös voltam, mint ő. És ugyanúgy sírtam, mint ő, mikor elmondta Clay-nek,hogy mit csináltak vele. A többi rész nem hatott meg, mert mindenki tehetett volna valamit előtte vagy utána. De nem nyitották ki a szájukat, csak sajnáltatták magukat. Ha valaki csendben marad, akkor nem tudom sajnálni. Se Hannah-t, se Jessicát, se senkit, aki így jár. Ha valakinek baja van, nyissa ki a száját!

Tyler más úton indult el, de megállt. Hannah pedig, ha már annyira meg akart halni, legalább bosszút állhatott volna előtte. Nem volt szimpatikus karakter, ahogy Clay sem. Nem adott semmi újat ez a sorozat. Viszont jó lenne, ha befejeznék már a homokosok reklámozását, mert kezdik túlzásba vinni.

3*, de csak a 2-3 évad miatt. Egyébként egy nagy nulla. Ja, és a magyar szinkron valami borzalom, senki ne nézze szinkronosan!

dráma | misztikus

Clay Jensen egy átlagos tinédzser srác, aki egy napon az iskolából hazatérve egy halom kazettára bukkan a házuk ajtaja előtt. A felvételek felkavarják a fiút, ugyanis a... több»

0