2023.05.10 05:06 Bafam Olvasottság: 262x
0

Egy epikus küzdelem, a túlélésért folytatott óriási csatában...

A 65 (2023) egy film, amit a feleségemmel ma este a mozikban láttunk. A történet egy kutatóútra tartó pilótát követ, akinek hajója egy váratlan aszteroidaövbe ütközik, és 65 millió évvel ezelőtt lezuhan a Földre. A legénység nagy része nem éli túl a balesetet, kivéve egy kislányt, aki nem beszél angolul. A pilóta és a kislány megpróbál átjutni a bolygón egy mentődobozhoz, amely remélhetőleg haza tudja juttatni őket.

Egy epikus küzdelem, a túlélésért folytatott óriási csatában...

A film társszerzője és társrendezője Scott Beck és Bryan Woods, akik a Hauntban is együtt dolgoztak, a főszerepben Adam Driver (House of Gucci), Ariana Greenblatt (Szerelem és szörnyek), Chloe Coleman (Kémem) és Nika King (Euphoria) .

Sok minden tetszik ebben a filmben, de valami hiányzik is. A történetben rengeteg lehetőség rejlett, de több részletre volt szüksége a háttértörténetről makró léptékben, nem csak a karakterek al-cselekményeire (amelyek jók voltak). Azt hiszem, további részletekre volt szükségünk az út okáról és arról, hogy a pilóta kinek dolgozott. Azt mondom, hogy a történet az elejétől a végéig fenntartja az érdeklődést, csak lehetett volna jobb is. Driver és Greenblatt játéka és kémiája tökéletes volt. A speciális effektusok kiemelkedőek, és olyan jók, mint bármely Jurassic Park filmben. A dinoszauruszok és a rovarok 10/10-esek voltak, bár néhány passzív dinoszauruszban, egy-két növényevőben dolgozhattak volna. Ebben a filmben minden lény vérszomjas gyilkos. Az akciójelenetek intenzívek, és van néhány nagyszerű ugrásszerű ijesztgetés az egész filmben. A beállítások és a mozi nagyon jók voltak, a CGI kiváló, a sebek véresek és hevesek. A vége kiszámítható, de még mindig szórakoztató.

Összességében ez egy érdemes kiegészítés a tudományos-fantasztikus, akciós műfajhoz, Pitch Black-féle módon. Ezt 3/5-re értékelném, és javaslom, hogy egyszer nézze meg mindenki, ne többször...

63 65  (2023)

dráma | kaland | sci-fi | thriller

Egy névtelen pilóta (Adam Driver) egy kislánnyal (Ariana Greenblatt) együtt utazik az űr végtelenségében, amikor technikai problémák miatt kényszerleszállást kell végrehajtania... több»

0