2023.10.31 11:03 Juki-onna Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Remélem Keanu Reeves kikeveredik ebből a John Wick labirintusból, mert arra sorsa jut, mint Nicolas Cage.

Őszinte leszek. A film után szó szerint rosszul voltam, és erős kétségeim támadtak, hogy valaha is megnézek egy Reeves-filmet. De jaj! Már hirdetik az ötödik részt? Egy kislány kezét fogja John Wick egy képen. Látom, orrvérzéséig nyomják, és tényleg beszippantja Reevest ez a filmnek nevezett akármi.

Már a nyitójelenetnél elveszítettem a fonalat. Sivatagban, lóháton vágtázunk, és John Wick lel pár rossz fiút. Várjatok, még le sem ültem a tv elé, és már folyik a vér? Vagy ez volt a zárójelenet a harmadik részben? Nem láttam az ezt megelőző részeket, de nem hogy veszítettem volna, inkább nyertem, úgy érzem. A sivatag után felbukkan John Wick mindenhol és mindenkor, és mindenki őt akarja.

Remélem Keanu Reeves kikeveredik ebből a John Wick labirintusból, mert arra sorsa jut, mint Nicolas Cage.

John a szuperhős, aki magasságokból veti alá magát, és meg sem kottyan neki, aki golyó- és ütésálló, persze az ellenség is. Igaz, meg sem tudnám mondani, hogy ki kivel volt. Számomra a verekedős jelenetek nevetségesen rosszak, és a töltényekből soha ki nem fogyó fegyverek! Párbeszédet nem igazán hallunk a filmben, ellenben annyi benne az „aranyköpés”, hogy azt hiszem, az feküdte meg a gyomromat. A rengeteg tehetséges ember, akik részt vettek ennek a filmnek a létrehozásában, egy kicsit rövidebbre és összeszedettebbre csinálták volna, talán élvezhető is lett volna számomra. Azt olvastam, hogy a kezdeti sikerek után gondolták, hogy folytatják a filmet. Szerintem elég volt. Már nem tudják, mit találjanak ki, és kifullad ez a történet. Kezd elfáradni a forgatókönyvíró, Derek Kolstad is, ezért hozzácsapódott Michael Finch és Shay Hatten. De ez sem segített. A rendező, Chad Stahelski sem volt toppon. Értelmetlen, céltalan, nincs szerkezete a filmnek, mondanivalót meg se próbáljunk keresni a filmben. 169 perc sok volt ebből! Sok kritika dicsérte ezt a filmet, úgy látom, én vagyok az egyetlen, aki megszenvedte, és ígérem, hogy több John Wick-filmet nem fogok megnézni. Igazi, pasiknak való film. Én azóta sem épültem fel igazán.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»

0