Film tartalmak

64 Géniusz  (2017)

A sorozat a huszadik század legnagyobb elméivel foglalkozik. Bemutatja életük fontosabb állomásait és utolsó éveiket. Az első évad főszereplője Einste... több»
A sorozat témája a huszadik századi Anglia szociális és osztálybeli különbségei. A történet három család ügyeit mutatja be, akik sorsa valamilyen módo... több»
A kilncevenes évek Oregonjában járunk. A történet egy gimiben játszódik, ahol az audiovizuális szakkör és a dráma klub tagja különféle nézeteltérésekb... több»
Öt homoszexuális férfi azt tűzi ki célul, hogy segít rendbekapni és felfrissíteni Atlanta férfi lakosságának ruhatárát, ápoltságát, kultúrális életét ... több»

65 ARIF V 216  (2018)

Nyolc év telt el a legutóbb történtek óta. Arif régi jó barátja, 216 visszatér a Földre a GORA bolygóról. A két régi jó barát új kalandra indul, amely... több»
A kilencvenes években Oslo helyszínt adott néhány független tárgyalásnak, amelynek célja az volt, hogy békét hozzon Izrael és Palesztínia között. ... több»

78 Benzinho  (2018)

Irene-nek csak néhány napja maradt arra, hogy túltegye magát a szorongáson, és képes legyen fiát egyedül útjára bocsátani a nagyvilágba. ... több»
A dokumentumfilm azt vizsgálja, milyen hatások is mutathatók ki az emberiség történelmének leggazdagabb generációjában.       ... több»
Három fiatal férfi között sajátos kapcsolat alakul ki. Közös mindhármukban, hogy szeretnének elmenekülni erőszakos családjuktól, és hogy mindhárman Ru... több»

49 Funny Story  (2018)

Egy tragikomédia egy jószándékú édesapáról, aki véletlenül komoly pusztítást visz végbe lánya életében. ... több»