Film tartalmak

A Meghallgatás című romantikus horror története Aoyama sorsát követi végig. Hét évvel felesége halálát követően a férfit egy nap feltörekvő színésznők... több»
A Mystery Men - Különleges hősök történetében egy nő és hat férfi szövetségre lép: szuperhősöket játszanak és megmentik a világot. De semmilyen képess... több»
A Szeress, ha mersz című filmben Sophie és Julien egy általuk kidolgozott játékszabály szerint élik mindennapjaikat, áthágva minden tiltást, magukat s... több»

70 A grund  (1993)

A grundban Scotty szüleivel új városba költözik, ahol nehezen fogadják be, mivel a baseball nem az erőssége. De végre beindul a nyári szünet, ahol min... több»
Az állomásfőnök című vígjátékban Finbar McBridge-t a sors nagyon apró termettel áldotta meg és próbál saját szabályai szerint élni, ám ki van téve az ... több»

77 Videodrome  (1983)

A Videodrome főhőse Max Renn, a 83-as csatorna elnöke, aki próbál a többi tévétársaság között versenyben maradni, ezért csatornájának programja elsőso... több»

88 A kölyök  (1921)

A kölyök című drámában egy elhagyott csecsemőre bukkan egy csavargó, aki nem tud megszabadulni a gyermektől. Öt évvel később a kisfiú pontosan utánozz... több»
A Tavasz, nyár, ősz, tél... és tavasz című Kim Ki-duk filmben két szerzetes, egy hegyekkel körülvett tó mellett osztozik egy remetelakon. Az évszakok ... több»
Frank egyedül él. Egy nap kirúgják a munkahelyéről, ráadásul az agyában tumort fedeznek fel. A férfi az alkohol fogságába esik, és egész nap csak a TV... több»
Az Egy amerikai farkasember Londonban című filmben Davidre és Jackre egy kis angol falu közelében rátámad egy farkashoz hasonlító állat. Jack belehal ... több»