Film tartalmak

Egy fiatal pár a nyaralójukba érkezve kirabolva találja az ingatlant. A bonyodalmak csak ezután veszik kezdetüket.... több»

60 Rustin  (2023)

Bayard Rustin melegjogi aktivista 1963-ban Washingtonban menetet szervezett a melegjogokért. A film ennek állít emléket.... több»
Mr. Harrigan legjobb barátja egy magányos kamaszfiú. Mikor az idős Mr.Harrigan meghal, fiatal barátja megtartja az okostelefonját, és időnként üzeneke... több»

NA Nora  (2022)

A sikertelenségből kiábrándult Nora zenészi álmait feladva visszamegy szülővárosába, hogy új életet kezdjen férje mellett mint háziasszony. Az új szer... több»

60 Pókerarc  (2022)

Jake (Russell Crow), a milliárdos nagyszabású pókerpartit rendez miami birtokán, aminek keretében gyerekkori barátaival szeretné felszínre hozni a lez... több»
A Foo Fighters nevű rockegyüttes egy encinói kastélyba költözik, hogy felvegye a 10. albumát. A történelmi események színteréül szolgáló kastélyban az... több»
Argille (Henry Cavill) a világ legjobb kémje, aki egy véletlennek köszönhetően kontinenseken átívelő kalandba bonyolódik. ... több»
Egy családi húsvét vasárnapot foglal össze Jo Koy élettapasztalataira építve.... több»
Sarah Morse (Halle Berry) férje egy éve nyomtalanul eltűnt vidéki farmjukról. Otthonuk alatt Sarah felfedez egy földönkívüli eredetű tárgyat, melynek ... több»
Egy kiégett kosárlabdázó felfedez egy tehetséges streetball-játékost Spanyolország utcáin, és meglátja az esélyt, hogy rajta keresztül ismét feljusson... több»