Értékelések (16)

84 Clark  (2022)

2022. 05. 05.
Bill nagyszerű volt, mint mindig! És gratulálok Emil Beer-nek a Netflix debütálásához. Ez egy nagyszerű sorozat volt, akcióval és komédiával egyaránt. Nagyon ajánlom.... több»
Jó emlékeztetője volt ez a különkiadás annak, hogy mennyire beleégett egy generáció emlékezetébe a Harry Potter franchise. Jó volt nosztalgiázni, látni a szereplőket. Néh... több»
2021. 11. 06.
Egyedi a karakterfejlődés, a két főszereplő nagyon jó együtt. Érdekes megközelítése a mentáis egészségnek. Alig várom, hogy folytassam az első három rész után.... több»
2021. 06. 10.
Az alakítások nagyon jók, viszont néhány jelenet a bankban nincs teljesen kifejtve és a végén van egy hatalmas baki a sztoriban, ami számomra elrontotta a szórakozást. ... több»
Eléggé magával ragadó dokumentumfilm, nekem lekötötte a figyelmemet és érdekesnek mondanám.... több»
2021. 04. 16.
Pont azt kínálja a film, amit a trailer alapján is le tudsz szűrni, ha az bejön, akkor a film is tetszeni fog. Számomra egy nagyon kellemes meglepetés volt, simán újranéz... több»
Ajánlom a filmet, de csak akkor ha a néző képes nem túl sok elvárással felszerelve megnézni. Mondjuk jobb, mint a mostani svéd thrillerek.... több»

61 Maîtresse  (1976)

2021. 03. 07.
Provokatív, megmozgatja a fantáziát és felejthetetlen. Csak ajánlani tudom.... több»

49 Angyallány  (1984)

2020. 10. 07.
Végtelen unalom és semmitmondás. Véletlenül futottam bele, fél óráig bírtam, inkább bele se kezdj. ... több»
Jean Dujardin és Polanski a legjobb formáját hozta, amiből egy nagyszerű film kerekedett ki. Engem tökéletesen meggyőzött!... több»
2020. 03. 04.
Nehéz pontosan megmondani, hogy mi hiányzik ebből a sorozatból, hogy jó legyen, mert hogy annyira nem rossz - mégis, valami apró, pici hiány elválasztja attól a kategóriá... több»

61 Árok  (2020)

2020. 01. 05.
Mondjon akárki, akármit, Kristen Stewart igazán remek színésznő, szinte bármilyen szerepben megállja a helyét. Ezt a karaktert pedig szinte ráöntötték. Lehet, hogy ettől ... több»
Az alakítások mellett már maga a sztori is nagyon ígéretes az első perctől kezdve. Jól van összerakva, és az a legkiemelkedőbb benne, hogy a mondandója a mai napig fajsúl... több»
2019. 05. 10.
Ha csak egy dokumentumfilmet nézel meg szeptemberben, akkor ez legyen az. Lenyűgöző, és ehhez semmi többet nem is kell hozzátennem.... több»
2019. 03. 22.
Ez egy igazán izgalmas történet, ami bőven alá kellett volna dúcolni a filmet, még a színészi alakítások is tökre rendben voltak, csak valahogy nem igazán sikerült essze... több»
Pontosan azt adta, amiért megnéztem. Katonák bogarakat gyilkolnak. Nagyobb költségvetés biztosan jót tett volna, így egy kicsis szegényes az animáció helyenként, de tetsz... több»