Értékelések (40)

Szeritem ez egy erős közepes volt. A szori már-már szokásosnak mondható, sablonos, túlmisztifikált és kiszámítható. A poénok pedig már valahogy nem működnek annyira, hisz... több»
2023. 11. 10.
Ha már romantikus film és sorozat, szerintem ez egy olyan, amit megéri megnézni. Jó alakítások, érdekes történetek és az antológia-formátum miatt nem is unalmas, mindig v... több»

75 Sly  (2023)

2023. 11. 03.
Érdekes volt hallgatni Stallone történeteit, de valljuk be, ez a dokumentumfilm sem volt más, csak egy kis önreklám. Mert hogy semmi meglepőt, vagy igazán személyeset nem... több»
2023. 10. 25.
Szép, vizuálisan megragadó dokumentumfilm, de úgy nagyon nem fogott meg ezen kívül semmivel. Morgan Freeman jó narrátor, de az ilyen jellegű filmek Attenborough szakterül... több»
2023. 10. 21.
Egy kis neszeneked a modern életnek és felfogásnak. Ennek Bill Burr mestere, nézzétek meg akármelyik stand-up előadását. Nem tökéletes a film, de én viccesnek találtam és... több»
2023. 07. 28.
A második évad is hozta a minőségét. Remek sorozat, izgalmas, fordulatos, érdekes, kár, hogy már szinte be is fejeztem az évadot...... több»
2023. 06. 26.
Hát, vannak a Hallmark romantikus filmjei - mindannyian ismerjük, tudjuk, hogy mennyire gázak. Na ez még annál is lejjebb van.... több»
Az új évad sem okozott csalódást, ugyanolyan szeméttelep, mint az előzőek. Ezen a ponton már önsanyargatás, amit csinálok. Lehet, hogy orvoshoz kellene fordulnom? Na ez a... több»
2023. 04. 19.
Nem mintha a boksz korai időszakának törvényszéki ismerői közé tartoznék, de szeretem a korszakot, és a jó ég, itt távolról sincs semmi rendben. A filmben látható technik... több»
2023. 04. 13.
Absuolút kellemes csalódás volt ez a film. Szerintem több ilyenre lenne szükség a magyar filmgyártásban. Nem egy nehézkes "művészieskedő" alkotás, mint amire számítottam.... több»
2022. 11. 08.
Bár az ötlet nem túl eredeti, szerintem ettől függetlenül elég sok mindent kihoztak ebből a készítők, amit lehetett egy érezhetően nagyon alacsony költségvetésből.... több»
2022. 08. 30.
Fuh, nem mondom, nagy szükségem volt már egy ilyen moziélményre, de azért egy izmosabb forgatókönyvet jobban el tudtam volna képzelni.... több»
Meg kell hagyni, a látványvilág szép, illetve a történet és a karakterek sem lennének rosszak, ha ez nem egy Tolkien adaptáció lenne. Mivel teljes mértékben fostak rá a f... több»
2022. 07. 31.
Ez butaság, ostobaság és semmiképpen sem vicces. A jelenetek túlságosan is nevetségesek. Ha thrillert vagy krimit akarsz, válassz egy másik drámát. Úgy tűnik, hogy jó szí... több»
2022. 05. 19.
Nagyon intelligens film, amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Nem egy könynen fogyasztható darab, de ettől függetlenül nagyon megéri odafigyelni.... több»
2021. 12. 12.
Meglepően kellemes karácsony filmecske, őszintén szólva semmit nem vártam tőle, de annál kellemesebbet csalódtam.... több»
2021. 11. 04.
Enyhén szólva is kiábrándító ez a film, szerintem aki szereti az eredeti változatot, az inkább kerülje is el, nem éri meg belevágni.... több»
2021. 10. 29.
A trailer viszonylag sokat elárul erről a filmről, akinek az bejön, annak a film sem fog csalódást okozni, könnyed családi mozizáshoz pont alkalmas.... több»
2021. 10. 05.
Mit mondhatnék, nagyon szívhez szóló film, amit szerintem nem is elég egyszer megnézni. Mindenkinek csakis ajánlani tudom!... több»
Nem egy nagy eresztés, de a többi G.I. Joe-film mellett azért nem is rossz. Kellően pörgős és akciódús, talán Netflixen szívesebben néztem volna, mert a mozijegy árát pic... több»